Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Charles Leclerc snapt het leven: zijn jacht, horloge en vriendin

Charles Leclerc is de meest besproken man binnen de Formule 1 van dit moment. Maar wat spookt de Ferrari-coureur allemaal uit buiten het circuit. Welnu, hij en zijn vriendin snappen het leven.

Als je geboren bent in Monte Carlo, dan wordt het luxeleven je met een gouden paplepel ingegoten. Daar moet je mee om kunnen gaan, en Charles Leclerc kan dat. Hij heeft alles meezitten, leeft erop los, maar blijft bovenal een bescheiden ventje.

De levensstijl van Charles Leclerc

Wat doe je met al het geld van de wereld, vraag je jezelf vast wel eens af. Dat kun je ook gerust vragen aan Charles Leclerc, getuige zijn jaarsalaris als Formule 1-coureur van Ferrari.

Je krijgt dan vast een bescheiden antwoord, maar hij heeft toch echt wel een levensinvulling om jaloers van te worden. We vatten het samen, en noem ons gerust materialistisch, in zijn meest waardevolle bezitten.

Zijn jacht

Om te beginnen met zijn jacht. Geen exorbitant ding in de stijl van een Russische oligarch, maar een relatief bescheiden boot waarop hij voor de kust van Monaco te vinden is.

Om precies te zijn vaart Charles Leclerc, vaak met zijn vriendin naast zich, in een Riva DolceRiva ter waarde van bijna 2 miljoen euro. Lees en bekijk hier meer.

Zijn horloge

Veel sporters dragen een horloge van Richard Mille, waarbij de prijzen richting het bovenstaande jacht gaan. Charles Leclerc heeft zelfs zijn eigen model.

RM 67-02 Automatic Charles Leclerc, formule 1, vriendin
(Afbeelding: Richard Mille)

De zogeheten RM 67-02 Automatic Charles Leclerc is met een originele waarde van omgerekend 2.047.732 euro zelfs duurder dan zijn jacht, maar hier hoefde hij niets voor te betalen. Wat de horloges van Richard Mille – ook gedragen door Rafael Nadal, zij het een goedkopere versie – zo bijzonder maakt, lees je hier.

Zijn vriendin

En dan nog het meest waardevolle bezit dat een man kan hebben: een vriendin dan wel vrouw. De Formule 1-coureur uit Monaco gaat al enige tijd met Charlotte Siné. Ja hoor, deze man heeft smaak.

Charlotte Siné komt net als Charles Leclerc uit Monaco, en is van oorsprong Italiaans. Ze studeert architectuur, is influencer en doet af en toe wat modellenwerk. Wat een leven.

Zijn wagenpark

Uiteraard houdt Charles Leclerc ook van auto’s. Onze autoredacteur Stijn licht komende zaterdag (26 maart) op de website van Manners het wagenpark van de Formule 1-coureur uit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.