Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 23 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Bol.com geeft tot wel 67%(!) korting op deze 5 topgames

Volgens de laatste berichten gaan er voorlopig geen versoepelingen komen. Je zult jezelf dus nog even thuis moeten vermaken. Gelukkig is dat dankzij Bol.com een stuk gemakkelijke en vooral goedkoper geworden. De blauwe webwinkel geeft namelijk flinke korting op topgames voor de PlayStation, Xbox en meer.

Het zijn momenteel de Bol 7-daagse. Dat betekent een week lang vol scherpe deals. Van tablets en laptops tot stofzuigers en smartphones, maar ook schoonmaakmiddel en beddengoed. Je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt er tussen 22 en 28 maart flinke korting op. Zoals gezegd geldt dat ook voor games. Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rij gezet.

Bol.com geeft hoge korting op deze 5 topgames

1. FIFA 21 (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC)

Mocht je FIFA 21 nog niet in huis hebben, dan is dit hét moment om daar verandering in te brengen. De populaire voetbalgame is nu met bizar veel korting te scoren bij Bol.com. Als je niet naar buiten kunt om een balletje te trappen met je vrienden, dan moet het maar digitaal.

  • Koop FIFA 21 hier met 67% korting bij Bol.com

2. Grand Theft Auto 5 – Premium Edition (PlayStation 4 en Xbox One)

Het is inmiddels bijna acht jaar geleden dat Grand Theft Auto 5 op de PS3 en Xbox 360 verscheen. Je zou zeggen dat deze inmiddels flink gedateerd is, maar dat is zeker niet het geval. De PlayStation 4 en Xbox One versies zijn nog steeds meer dan de moeite waard. De singleplayer blijft briljant en ook de multiplayer is nog steeds springlevend.

  • Koop Grand Theft Auto 5 – Premium Edition hier met 43% korting bij Bol.com

3. F1 2020 (PlayStation 4 en Xbox One)

Aankomend weekend begint het nieuwe Formule 1 seizoen. Mocht je alvast in de stemming willen komen en zelf achter de stuur plaatsnemen, dan is dit je kans. F1 2020 is nu superscherp geprijsd bij Bol.com. Er is dus geen beter moment om je innerlijke Max Verstappen te ontketenen.

  • Koop F1 2020 hier met 53% korting bij Bol.com

4. Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4 en Xbox One)

Grand Theft Auto 5 is niet de enige Rockstar game die je nu met flinke korting kunt scoren. Ook de western-game Red Dead Redemption 2 ligt voor een prikkie in de digitale schappen. Volgens velen is dit misschien wel de beste game van de laatste vijf jaar. Het is dus zeker de moeite waard om deze GTA met paarden eens uit te proberen.

  • Koop Red Dead Redemption 2 hier met 45% korting bij Bol.com

5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PlayStation 5)

Marvel’s Spider-Man is zonder enige twijfel de beste superhelden game van de laatste jaren. We zijn dus maar wat blij dat er nu een nieuw deel is. In dit vervolg kruipen we niet in de huid van Peter Parker, maar Miles Morales. Nieuwe karakter, nieuw verhaal en vertrouwde gameplay. Precies waar fans van het eerste deel naar hunkeren. En nu dus voor een scherpe prijs.

  • Koop Marvel’s Spider-Man: Miles Morales hier met 25% korting bij Bol.com
  • Koop Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Ultimate Edition hier met 21% korting bij Bol.com

Bol.com geeft niet alleen op deze vijf topgames enorme korting, ook deze 142 games kun je nu extra goedkoop in huis halen.

PlayStation 5 kopen bij Bol.com

Wil je de next-gen Spider-Man spelen, maar heb je nog geen PlayStation 5? Dan hebben we slecht nieuws. De gloednieuwe console is helemaal uitverkocht. Slechts sporadisch zijn er weer een aantal beschikbaar. Gelukkig houdt Bol.com je op de hoogte wanneer hij weer op voorraad is. Daarvoor hoef je alleen maar hier te klikken. Wil je weten waarom de PlayStation 5 zo slecht verkrijgbaar is? Deze expert legt het je haarfijn uit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.