Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Nicky Gile, ‘s werelds meest benijdenswaardige vrouw

Nicky Gile is in 2020 uitgeroepen tot de vrouw met ‘s werelds mooiste billen. Natuurlijk, over smaak valt niet te twisten. Ieder zo zijn voorkeuren. Maar geen man of vrouw zal de esthetica rond deze dame verafschuwen. En zo’n beetje iedere vrouw zal haar benijden.

In Nederland hebben we schaatster Jutta Leerdam, die bekendstaat als de vrouw met de mooiste billen van Nederland. Hier het bewijs. We blijven fan, maar ze moet het toch echt afleggen tegen de 26-jarige Nicky Gile.

Nicky Gile had ‘s werelds mooiste billen van 2021

Er bestaat niet zoiets als de wereldkampioenschappen voor vrouwen met ‘s werelds mooiste billen. Verschillende merken en instanties hebben een jaarlijkse verkiezing. Zo heb je Miss Bumbum in Brazilië, waar vrouwen uit 27 verschillende staten strijden voor de titel ‘mooiste achterwerk’ van het land. Bikini-merk Boutine LA roept jaarlijks een wereldwijde winnares uit. Niet geheel toevallig is Nicky Gile een van de gezichten van het merk. Maar ach, wat doet dat ertoe?

Nicky Gile is geboren op 24 september 1993 in de Amerikaanse staat New Jersey. Ze is nu een veelgevraagd model, maar begon haar carrière als influencer. Op 25 september 2011 plaatste ze haar eerste foto op Instagram, net nadat ze haar achttiende verjaardag had gevierd. Al snel verscheen ze op de radar van verschillende bikini- en lingeriemerken en inmiddels heeft ze 1,7 miljoen volgers op Instagram

Slimme dame

Met haar werk als influencer verdiende Nicky Gile een aardig zakcentje tijdens haar studie. Als biologie- en psychologiestudente was ze lid van Alpha Xi Delta, een soort studentenvereniging. In 2015 studeerde ze af aan de Florida Atlantic University. Maar haar grootste titel is natuurlijk die van ‘de vrouw met ‘s werelds mooiste billen’. Daar kan geen eredoctoraat tegenop.

Naast Instagram is Nicky Gile ook te volgen op Twitter en YouTube. Meer exclusieve en intieme content van de vrouw met ‘s werelds mooiste billen vind je op haar OnlyFans-account.

🍑 Tatoeages op billen stijlvol? Deze 10 beroemdheden vinden van wel

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.