Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 25 jul 2020

Drie brute en betaalbare custom bikes van Ducati, BMW en Suzuki

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes. De prijzen variëren ditmaal van de 2.950 euro tot 9.400 euro.

Deze week hebben we custom bikes van Suzuki, BMW en Ducati voor je geselecteerd. Die laatste is verbouwd door Arjen Van Den Boom en dan weet je dat het geoed zit.

1. Suzuki GSX 400 F Bratstyle uit 1982(2.950 euro)

De eerste van de drie custom bikes is een perfecte caféracer voor de A2-rijders onder ons. Deze Suzuki GSX F Bratstyle beschikt over een 41 pk sterke motor, wat resulteert in 31 kW, waardoor ook beginnende bestuurders deze motor kunnen rijden. De turquoise Suzuki GSX verkeert in topstaat en is motorisch in orde. Recentelijk zijn de koppelingsplaten, de koppelingshendel, de schokbrekers, alle lampen en slijtageonderdelen vervangen. Daarnaast is de custom bike voorzien van een Dynokit met open luchtfilters, zodat hij net wat meer power heeft. Je betaalt 2.950 euro voor de Suzuki GSX 400 F Bratstyle en dat is een prima prijs voor een eerste motor. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. BMW K100RS Scrambler uit 1990 (5.800 euro)

Op nummer twee in het wekelijkse trio aan custom bikes een bekend model. Namelijk een BMW K100RS, die helemaal is omgebouwd. Deze Scrambler is professioneel onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Bijna alles aan de caféracer is nieuw; het zadel, de uitlaat, de verlichting, de spaakvelgen, de banden en zo kunnen we nog even doorgaan. Voor jouw veiligheid is de motor helemaal nagekeken en zijn de remmen gereviseerd. Delen van het frame zijn gepoedercoat tegen roest en daarnaast is de motor voorzien van een prachtige nieuwe lak. Dit is een beest op wielen waar je gegarandeerd veel shine mee pakt. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Ducati Monster S4 ‘The Gladiator’ van Arjen Van Den Boom (9.400 euro)

We sluiten onze wekelijkse rubriek af met een een wel heel dikke custom bike. Deze puntgave Ducati Monster S4 is gebouwd door de Nederlandse koning van de custom bikes. Dan hebben we het natuurlijk over Arjen Van Den Boom. Dit Italiaanse paradepaardje is in onze ogen helemaal perfect. Arjen en zijn collega’s van Ironwood Moto hebben de motor volledig onder handen genomen. De caféracer heeft een aangepast subframe, een custom zadel, LED-verlichting, een speciale tankvorm met unieke kleuren, racedempers en een gepoedercoat frame. Dit is een kunstwerk op wielen, waar alleen maar hoogwaardige onderdelen op zitten. Het kost natuurlijk wel wat om zo’n unieke motor in je garage te parkeren. Je betaalt 9.400 euro voor de custom bike. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes onder de 8.000 euro.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes van Ducati, BMW en Suzuki
Sluiten