Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 24 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Impressive: Hasbo onthult bewegende en pratende Baby Yoda

Disney en Lucasfilm wilden tot de lancering van The Mandalorian voorkomen dat The Child zou lekken. Oftewel, Baby Yoda. Daardoor komt de golf aan merchandise nu pas echt lekker op gang, omdat fabrikanten pas na de eerste aflevering van de Disney+-serie ermee aan de slag konden gaan.

Daardoor hebben we al van alles voorbij zien komen: knuffels, stickers, kerstballen en ga zo maar door. Het absolute hoogtepunt tot nu toe was de levensgrote The Child die we vorige week aan je lieten zien.

Baby Yoda Animatronic Edition

Nu doen Hasbro en Disney daar een flinke schep bovenop, en dat voor slechts 60 dollar. De speelgoedgigant heeft namelijk een pratende en bewegende Baby Yoda onthuld. De animatronic komt pas na 5 december uit, net op tijd voor kerst. Op 15 december.

The Child Animatronic Edition slikt twee AAA-batterijen, en komt vervolgens tot leven. Het Star Wars-personage komt gepaard met 25 verschillende combinaties van geluiden en bewegingen, stuk voor stuk rechtstreeks overgenomen uit The Mandalorian.

 Bron: Hasbro 

Zijn ogen, oren, armen en hoofd kunnen bewegen en dankzij interne speakers vliegen de aandoenlijke babygeluidjes je om de oren. Je zou bijna vergeten dat The Child al 50 jaar oud is! Dankzij ingebouwde sensors reageert de pop tevens op jouw bewegingen, zoals je in de onderstaande video in actie kunt zien.

Indrukwekkend stukje speelgoed

Al met al is het een indrukwekkend stuk speelgoed, zeker gezien het prijskaartje. Het hebbeding is 25 centimeter hoog en komt gepaard met zijn eigen bakje soep en een kikker, niet geheel onbelangrijk.

Ben je niet zo van de animatronics? Dan kun je eind dit jaar bij vele andere speelgoedmerken terecht. Afgelopen week vond Toy Fair plaats, een beurs waar alle grote speelgoedmerken hun nieuwste speelgoed onthullen voor het najaar. Volgens de aanwezigen journalisten was Baby Yoda overal te vinden.

Slim, want zo kunnen de merken precies op tijd in gaan spelen op de hype rondom The Mandalorian season 2…  ?Check ook de op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck die Hot Wheels heeft onthuld!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.