Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Wheels 24 feb 2020

Hebben! Hot Wheels komt met een op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck

Een echte Tesla Cybertruck wordt ons iets te prijzig, maar gelukkig heeft Hot Wheels een oplossing. Het populaire speelgoedmerk heeft namelijk een op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck onthuld.

Zo kun je later dit jaar door je huis heen scheuren met je eigen Tesla. Het gaat om twee modellen, met elk een eigen prijskaartje. Het eerste model is op 1:64 schaal gebouwd, en gaat slechts 20 dollar kosten.

Hot Wheels Tesla Cybertruck

Dat is nog goed te doen. De duurdere variant is een stuk groter, op 1:10 schaal. Daar hoort een even imposant prijskaartje bij: 400 dollar. Beide hebbedingen komen net op tijd voor de kerst uit, in december dit jaar.

Mattel, het moederbedrijf van Hot Wheels, waarschuwt echter dat het om limited editions gaat. Deze miniatuur trucks komen dus niet in je lokale speelgoedwinkel te liggen. Al hopen wij nog steeds op een kleine metalen Tesla Cybertruck voor op ons bureau, op afstand bestuurbaar of niet.

Hot Wheels Tesla Cybertruck
Bron: Mattel
Hot Wheels Tesla Cybertruck
Bron: Mattel

Het model dat 400 dollar gaat kosten bevat een aantal indrukwekkende details. Je kunt ermee door het bos scheuren, de lampen werken echt en de achterklep is net zoals bij de real deal telescopisch. Tijdens het rijden kun je uit twee modi kiezen: Chill en Sport.

Gebroken raam

Om het af te maken levert Hot Wheels de op afstand bestuurbare auto met een speciale sticker. Je raadt het al: een sticker die het doet lijken alsof het raam is gebarsten, een mooie knipoog richting de nu al legendarische Cybertruck-onthulling waarin het raam brak.

Het kleinere modelletje van 20 dollar is iets minder spannend. Dat is een vrij standaard Hot Wheels model, maar dit keer dus wel op afstand bestuurbaar. Bestuurders kunnen kiezen uit twee rijsnelheden.

Je kunt de Tesla Cybertruck van Hot Wheels nu online voorbestellen. Dat scheelt weer 40.000 dollar voor de echte elektrische pick-up truck!

Reageer op artikel:
Hebben! Hot Wheels komt met een op afstand bestuurbare Tesla Cybertruck
Sluiten