Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 31 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Mandalorian-fans opgelet! Je kunt nu een levensgrote Baby Yoda bestellen

Het is alweer een maand geleden dat de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Mandalorian op Disney+ verscheen. De enorme hype die er toen was is inmiddels wat gaan liggen, maar dat weerhoudt Baby Yoda er niet van om regelmatig op het internet op te duiken. De kleine groene held veroverde onze harten en is nog steeds mateloos populair. Zo bleek ook toen de eerste levensgrote Baby Yoda pop deze week gepreorderd kon worden.

Het heeft even geduurd voordat de merchandise op gang kwam, maar nu beginnen de figurines, knuffels, kleding, beeldjes, nachtlampjes en andere hebbedingen online te verschijnen. Disney wilde geen enkel risico nemen dat Baby Yoda zou uitlekken, dus vandaar dat we er zo lang op hebben moeten wachten. Gelukkig wordt ons geduld beloond, want deze levensgrote Baby Yoda is het wachten meer dan waard gebleken.

Net zo echt als in The Mandalorian

Hij is op schaal 1:1 en dus net zo groot als in de serie. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien, lijkt deze kleine groene vriend zo weggelopen uit The Mandalorian. Van zijn kleding tot de krullende haartjes op zijn hoofd. De details zijn echt ongekend. Hij heeft zelfs in zijn rechterhand de ijzeren bal die hij, na veelvuldig aandringen, van Mando kreeg. Dichterbij het echte werk ga je niet komen.

Levensgrote Baby Yoda The Mandalorian Star Wars
De levensgrote baby Yoda. (Afbeelding: Sideshow Collectibles)

Dat deze levensgrote Baby Yoda zo echt lijkt, komt zeker niet als een verrassing. Hij wordt namelijk gemaakt door Sideshow Collectibles. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maken van figurines, beeldjes en andere hoogwaardige merchandise. Zo maken ze nog veel meer Star Wars gerelateerde producten, maar ook liefhebbers van DC, Marvel, The Lord of the Rings en Disney komen bij Sideshow Collectibles prima aan hun trekken.

Je eigen Baby Yoda is niet goedkoop

Helaas moet je voor deze prachtige producten wel vaak flink de portemonnee trekken. Daarop is deze bijna 42 centimeter hoge baby Yoda geen uitzondering. Hij kost je namelijk 350 dollar. Dat is aanzienlijk goedkoper dan de “echte” Baby Yoda uit de serie, maar nog steeds allesbehalve goedkoop. Of er mensen zijn die dat willen betalen? Jazeker! Toen de pre-orders geopende werden klapten de servers er namelijk uit omdat ze de drukte niet aankonden.

Nog even geduld

Inmiddels is de rust wedergekeerd en kun je de levensgrote Baby Yoda weer bestellen. Je krijgt je groene vriend dan ergens later dit jaar tussen augustus en oktober thuisgestuurd. Geen 350 euro liggen? Hij kan ook in termijnen betaald worden. Wil je meer informatie en informatie, of gewoon meteen bestellen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Sideshow Collectibles

Reageer op artikel:
Mandalorian-fans opgelet! Je kunt nu een levensgrote Baby Yoda bestellen
Sluiten