Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Asics stunt met korting op stijlvolle sneakers in nieuwe outlet

Ditmaal eens geen Nike of New Balance, maar Asics dat stunt met afgeprijsde premium sneakers. Vijf paar stijlvolle schoenen met korting in de vernieuwde outlet.

Zoals je van ons gewend bent, houden we in dit soort artikelen niet alleen rekening met stijl, maar ook met beschikbaarheid. Alle sneakers die je in dit artikel ziet, zijn op het moment van schrijven nog in veel verschillende maten beschikbaar.

Premium Asics-sneakers met korting in outlet

We hebben voor je geselecteerd: twee versies van de Gel-Nimbus 9, een Gel-Kyano 14 (onze persoonlijke favoriet), de betaalbare Gel-1090 en de avontuurlijke Gel-Trabucco Terra.

GEL-NIMBUS 9

Asics GEL-NIMBUS 9, sneakers met korting, outlet, kleur
GEL-NIMBUS 9 (Afbeelding: Asics)
Asics GEL-NIMBUS 9, sneakers met korting, outlet
GEL-NIMBUS 9 (Afbeelding: Asics)

Te beginnen met de Asics Gel-Nimbus 9, een klassieker die zijn oorsprong vond in 2007. De Y2K-look is prettig, de kleurcombinaties ook. Bovenstaande sneakers koop je met 51 euro korting. Afgeprijsd van 170 euro naar 119 euro.

GEL-KAYANO 14

Asics GEL-KAYANO 14 sneakers met korting in outlet
(Afbeelding: Asics)

De Gel-Kayano 14 van Asics is wat de 990 van New Balance is: tijdloze dad-sneakers die bij iedere stijl passen. Op deze grijze editie met een prettig rood detail krijg je nu 51 euro korting in de outlet. Tevens afgeprijsd van 170 euro naar 119 euro.

GEL-1090

GEL-1090
GEL-1090 (Afbeelding: Asics)

Iets minder te besteden, maar wel op zoek naar stijlvolle Asics-sneakers? Check dan deze GEL-1090, met gele en metallic accenten. In de outlet afgeprijsd van 110 naar 77 euro. Toch weer 33 euro korting. Snel bij zij, want dit zijn hardlopers, in figuurlijke zin.

GEL-TRABUCCO TERRA
GEL-TRABUCCO TERRA (Afbeelding: Asics)

GEL-TRABUCCO TERRA

asics GEL-TRABUCCO TERRA sneakers met koring in de outlet
(Afbeelding: Asics)

Trailrunschoenen zijn sinds een paar jaar ook populair onder sneakersheads. Te gebruiken als hardloopschoenen (op onverhard terrein), wandelschoenen (voor middellange afstanden) en nu dus ook als sneakers. Het is best moeilijk om stijlvolle trailrunschoenen te vinden, maar als je het ons vraagt, komt de Gel-Trabucco Terra een heel eind. Afgeprijsd van 130 euro naar 91 euro in vijf verschillende kleurcombinaties.

GEL-NIMBUS 9

Asics GEL-NIMBUS 9, sneakers met korting, outlet, kleur
GEL-NIMBUS 9 (Afbeelding: Asics)

We beginnen met een Asics Gel-Nimbus 9 en eindigen ermee, zij het met de iets minder luxe variant. Nog altijd vallen ze in de categorie premium (lees: dure) sneakers. In de outlet afgeprijsd met 48 euro korting; van 160 euro naar 112 euro.

Check onze buurvrouwen van NSMBL als je op zoek bent naar damessneakers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.