Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 14 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Asics Gel-Sonoma 15-50 met korting

Op de laatste dag van de week hebben we een cool paar trail-sneakers voor je gevonden, waarop je nu korting krijgt. Check de Asics Gel-Sonoma 15-50, voorzien van outdoorveters die het plaatje compleet maken.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de sneakerfreak die de outdoorstijl van de laatste jaren omarmt.

Asics Gel-Sonoma 15-50

Naast platte schoenen als de Adidas Samba vormen trail-sneakers een andere duidelijke trend van de laatste jaren. Kleding in outdoorstijl is sowieso populair. De Gel-Sonoma 15-50 van Asics past perfect in dat plaatje.

Asics Gel-Sonoma 15-50 nieuwe sneakers korting outdoorveters
(Afbeelding: Asics)
Asics Gel-Sonoma 15-50 nieuwe sneakers korting outdoorveters outlet
(Afbeelding: Asics)

Persoonlijk letten we bij dit type sneakers nog eens extra op de veters. Die zijn bij voorkeur rond, gekleurd en voorzien van een licht patroon; een beetje de look van surfkoord. Asics denkt wat dat betreft met ons mee. De ruige gripzool stijlvolle materiaalkeuze maakt het plaatje van de Gel-Sonoma 15-50 compleet. De oorspronkelijke prijs is 120 euro, nu koop je ze voor 84 euro. Dat is niet veel geld voor een stijlvol model als dit. Met korting verkrijgbaar in twee leuke kleurcombinaties.

Sneakers van gisteren: Adidas Hamburg 24

Van de ene trend naar de andere: platte sneakers. Check de Adidas Hamburg 24, tevens een betaalbaar model, dat voor het EK 2024 is uitgebracht als geste naar Oranje-fans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.