Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 13 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Hamburg 24

De eerste speelstad waar het Nederlands Elftal een wedstrijd speelt tijdens het EK 2024 is Hamburg. Speciaal voor die gelegenheid zijn de sneakers Adidas Hamburg 24 uitgebracht, met oranje accenten.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de Oranje-fan die zijn liefde voor het Nederlands Elftal het liefst op subtiele wijze uit.

Adidas Hamburg 24

Eerder deze week tipten we oranje Nike Air Force 1-sneakers met korting, zoals je onderaan dit artikel leest. Daar hebben we zelf maar het thema EK 2024 aan gehangen. Adidas heeft dat officieel gedaan met de Hamburg 24.

adidas hamburg 24 nieuwe sneakers oranje fans, ek 2024
(Afbeelding: Adidas)

De Adidas Hamburg 24 past perfect in de trend van platte sneakers. Zo was de Samba nog het populairste model van 2023 en is de Campus dat op dit moment. Deze ultieme sneakers voor Oranje-fans tijdens het EK 2024 vinden hun oorsprong in 1982. Tijdloze stijl, betaalbaar en de oranje accenten zijn niet overdreven. Te koop voor 120 euro.

Oranje-witte Nike Air Force 1-sneakers

We noemden ze al even, de door onszelf verklaarde EK 2024-sneakers met korting. Check de afgeprijsde oranje-witte Nike Air Force 1. Check ook de nieuwe Italiaanse stijl én witte AF1-schoenen van het Nederlands Elftal, die je in totaal voor 480 euro shopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.