Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De EK 2024-stijl van Oranje mét Nike-sneakers shop je voor €480

De nieuwe selectiefoto van Oranje voor het EK 2024, met Ronald Koeman als one of the guys, ademt stijl. Dat is bij veel landen wel anders. We zochten waar je deze outfit van het Nederlands Elftal shopt, en daarvoor hoef je alleen (online) langs Nike en Cavallaro Napoli.

Giuseppe Cavallaro is de zoon van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader. In 2001 richtte hij het merk Cavallaro Napoli op en sinds enige tijd kleedt hij de Oranje-selectie. Voor het EK 2024 werd een nieuwe outfit uit gehaald.

De Italiaanse EK 2024-stijl van Oranje

Geen fout pak of juist doorgeslagen modetrends zoals bij de Fransen. Gewoon een stijlvol overshirt met bijpassende broek en T-shirt. Het paar witte Nike Air Force 1-sneakers maakt de look van het Nederlands Elftal compleet. Zelfs Ronald Koeman is ineens een hippe boy. En nee, geen vragen over de haarband van Mephis Depay alsjeblieft.

We zetten de vier basics op een rij. En nee, voor dit artikel hebben we geen deal gesloten met een van de genoemde merken.

Zerino Overshirt van Cavallaro Napoli

Een overshirt is het ideale hybride item in je garderobe. Te gebruiken als jasje en shirt, zowel open als dicht. Zowel de spelers van het Nederlands Elftal als het model hieronder dragen het shirt met de rits half open. Klaarblijkelijk is dat de stijl van nu. Het materiaal, een bamboeblend met stretch, is zeer comfortabel. Te koop voor 149,95 euro.

overshirt cavallaro napoli oranje stijl nederlands elftal
(Afbeelding: Cavallaro Napoli)

Zengio Broek van Cavallaro Napoli

Op de selectiefoto van Oranje voor het EK 2024 is te zien dat deze broek, gemaakt van dezelfde kleur bamboeblend, de perfecte combinatie vormt met overshirt. Ook lekker comfortabel, mede dankzij de elastische tailleband. De pijpen zijn niet te strak en niet te los en vallen half over je sneakers. Te koop voor 159,95 euro.

broek cavallaro napoli nederlands elftal stijl oranje shoppen ronald koeman
(Afbeelding: Cavallaro Napoli)

Hollandia T-Shirt van Cavallaro Napoli

Speciaal voor het EK 2024 is het Hollandia T-Shirt gelanceerd. Wit, met oranje details bij de mouwen. De spelers van het Nederlands Elftal dragen het braaf onder hun overshirt, maar waarschijnlijk heb je zelf genoeg witte T-shirts in je kast liggen. Hoe dan ook: nu te koop voor 49,95 euro.

Hollandia T-Shirt van Cavallaro Napoli
(Afbeelding: Cavallaro Napoli)

Witte Nike Air Force 1-sneakers

Persoonlijk houden we niet van witte sneakers onder een pak, maar voor het EK 2024 maken we een uitzondering. De meeste spelers, alsook bondscoach Ronald Koeman, dragen de Nike Air Force 1. Deze instant klassiekers koop je voor 119,99 euro.

nike air force 1 sneakers oranje stijl nederlands elftal ek 2024 ronald koeman
(Afbeelding: Nike)

In totaal shop je de Italiaanse EK 2024-stijl van Oranje, inclusief de witte sneakers van Nike, dus voor 497,84 euro. Check ook de torenhoge salarissen van het Nederlands Elftal.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.