Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Aliens vervangen Kim Kardashian in bikini-campagne: zoek de verschillen

Soms weten mensen het niet meer, in welke branche dan ook. Zo is Kim Kardashian nu vervangen door Aliens in een nieuwe bikini-campagne van Skims Swim. We zouden zeggen: zoek de verschillen.

Skims is het shapewearmerk van de socialite der socialites Kim Kardashian. Vind ervan wat je wil, ze heeft shapewear sexy gemaakt voor iedere vrouw. Vorig jaar trok ze nog een blik supermodellen open voor een nieuwe campagne, nu zoekt ze het buiten onze planeet voor de zwemlijn van het merk.

Buitenaardse wezens in bikini voor Skims Swim

De laatste tijd is er veel te doen om UFO’s, waar complotdenkers al vrij snel aliens in plaatsen. Vooralsnog lijkt het vooral om Chinese ballonnen te gaan. Het marketingpersoneel van Kim Kardashian gooit echter weer wat olie op het vuur.

‘Get ready for a spring break that’s out of this world‘, is de slogan van de nieuwe bikini-campagne. Je moet er maar opkomen. Wil jij jouw vriendin (of jezelf) ook in buitenaardse sferen brengen? De nieuwe collectie van Skims Swim is nu te koop.

Kim Kardashian en aliens: zoek de verschillen

Wat opvalt in deze campagne van Skims, is dat de aliens in bikini behoorlijk wat overeenkomsten hebben met Kim Kardashian, en dat is een compliment voor de buitenaardse wezens. Wij zijn niet zo van het bashen van de Kardashians. Juist knap hoe ze via lege content miljardenimperiums oprichten. Oké, iets minder heen en weer vliegen in privéjets zou een verbetering zijn. Hoe dan ook: zoek de verschillen.

Ook de halfzus van Kim Kardashian, Kylie Jenner, heeft tegenwoordig haar eigen zwemlijn. Ze mag met dat soort handeltjes dan ook miljardair zijn geworden, Kylie Swim stuitte op behoorlijk wat kritiek sinds de lancering. Skims Swim wordt stukken beter beoordeeld, wat betreft kwaliteit, aldus Insider.

Nog even wat serieuze wetenschap

Mocht je inmiddels al in je schuilkelder aan de witte bonen met tomatensaus zitten, kom er dan maar weer uit. De aliens in bikini zijn niet echt. Volgens de wetenschap zal het echter niet lang meer duren eer we buitenaards leven treffen, in welke vorm dan ook. Binnen 25 jaar, stellen deze onderzoekers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.