Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

5 stijlvolle witte Nike-sneakers die je nu met korting koopt

De lente komt eraan, en dan moet minimaal een paar witte sneakers in je garderobe hebben. Nike strooit met korting en heeft een aantal coole modellen in de sale.

De echte sale is nog niet aangebroken, dus de meeste maten van deze afgeprijsde Nike-sneakers zijn nog beschikbaar. Snel bij zijn, zouden we zeggen.

1. Nike Blazer Low Leather

Nike Blazer Low Leather, witte sneakers, nike, korting, sale
(Afbeelding: NikeNL)

Dit type platte sneakers is een verademing ten opzichte van de lompe ‘dad shoes’ met veel te dikke zolen, die de afgelopen jaren populair waren. Zelf weten wat je draagt natuurlijk, maar het model Nike Blazer Low Leather is old school en stijlvol onder ieder outfit. In de sale afgeprijsd van 89,99 naar 71,97 euro.

2. Nike Air Max 2090

witte nike-sneakers, korting, sale
(Afbeelding: NikeNL)

Toch meer van de dikke zolen en futuristische looks? Even goede vrienden. Dit model is geïnspireerd op de klassieke Air Max 90, maar dan met een futuristische make-over. De witte sneakers zijn afgeprijsd van 149,99 naar 89,97 euro.

3. KD Trey 5 VIII

witte sneakers, nike, sale, korting, kevin durant, basketbalschoenen
(Afbeelding: NikeNL)

Deze witte Nike-sneakers zijn in samenwerking met NBA-ster Kevin Durant gemaakt. Lekker comfortabel, frisse uitstraling. Je koopt het model KD Trey 5 VIII in de sale voor 65,47 euro. Dat betekent dat je 35 euro korting krijgt.

4. Nike Air Max 90 FlyEase

Nike Air Max 90 FlyEase, sale, korting, witte sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

De hak van deze variant op de iconische Air Max 90 deukt in als je in de schoen stapt en springt vervolgens weer op. Zo kun je deze witte sneakers snel en eenvoudig aantrekken. Het model, ook verkrijgbaar met roze-blauwe details, koop je nu met fikse korting. Afgeprijsd van 140 naar 98,47 euro.

5. Nike Air Max Exosense SE

Nike Air Max Exosense SE
(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

Om af te sluiten met de meest comfortabele witte sneakers uit dit rijtje. Op deze schoenen is het alsof je over de wolken loopt. Het model Nike Air Max Exosense SE is in de sale afgeprijsd van 124,99 naar 87,47 euro.

Meer Nike-sneakers in de sale

Naast witte sneakers zijn er ook kleurrijke modellen met korting te vinden. Bekijk hier de overzichtspagina van de huidige sale.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.