Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Voetbal 1 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Voetbalfans opgelet! We geven kaarten weg voor het EK

Voetbalfans werden langer dan ooit in spanning gehouden, maar op 9 april kwam er een einde aan de onzekerheid. De UEFA bevestigde dat er tijdens de EK wedstrijden van deze zomer gewoon publiek aanwezig mag zijn in de Johan Cruijff Arena. We gaan dus toch dat Oranje-feestje krijgen waar we zo erg naar verlangen. En het mooiste is dat jij dankzij Thuisbezorgd.nl bij het EK kan zijn.

Wij mogen samen met de officiële UEFA EURO2020 partner Thuisbezorgd.nl kaarten weggeven voor drie van de wedstrijden die in de Johan Cruijff Arena gespeeld gaan worden. De eerste twee wedstrijden zijn groepsfase duels waarin het Nederlands elftal in actie komt. Eerst tegen Oostenrijk en vervolgens tegen Noord-Macedonië. Ook mogen we kaarten weggeven voor de achtste finale wedstrijd die in de Johan Cruijff Arena plaatsvindt.

Win kaarten voor het EK

Meedoen hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Het enige wat je hoeft te doen, is ons en Thuisbezorgd.nl volgen op Instagram: @mannersnl en @thuisbezorgd.nl. Ben je ons gaan volgen, of volgde je ons al, stuur dan via Instagram een DM naar Manners en laat ons weten dat je kaarten voor het EK wil winnen. Uiteraard maak je meer kans als je een leuke of goede reden hebt waarom jij bij dit Oranje-feestje moet zijn.

Vergeet ook niet om te vermelden voor welke wedstrijd jij kaarten zou willen winnen. Je kunt kiezen uit:

  • Nederland – Oostenrijk op 17 juni om 21:00 uur
  • Nederland – Noord-Macedonië op 21 juni om 18:00 uur
  • De achtste finale op 26 juni om 18:00 uur

Let op: de winnaars van de kaarten tegen Oostenrijk zijn inmiddels gekozen. Je kunt nog wel meedoen voor de andere twee wedstrijden.

Maak er thuis een feestje van met Thuisbezorgd.nl

Mocht je de kaarten mislopen? Wees dan niet getreurd. Er zijn, ondanks dat we niet met z’n allen op grote schermen mogen kijken, nog genoeg anderen manieren om de wedstrijden op te leuken. Tip van Thuisbezorgd.nl: stem je maaltijd af op het land dat speelt. Bijvoorbeeld pizza bij de Italianen, tapas wanneer de Spanjaarden spelen en een broodje döner wanneer de Turken het veld betreden. Laat het EK maar komen!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.