Redactie
Redactie Voetbal 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Oranjefans opgelet! We geven een complete voetbalreis naar het EK weg

Het Nederlands mannenelftal is hard op weg naar promotie in de Nations League, maar ook de vrouwen hopen deze zomer op Europees succes. Zij steken volgende maand het kanaal over om in Engeland de Europese titel te veroveren tijdens het UEFA Women’s EURO 2022, en jij kunt bij dit EK aanwezig zijn.

Thuisbezorgd.nl gaat via Manners kaarten weggeven voor de eerste groepswedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal op 9 juli. In het karakteristieke stadion van Sheffield United (Bramall Lane) nemen de Oranje vrouwen het dan op tegen Zweden.

Win een voetbalreis naar het EK in Engeland

Vervolgens hoopt Oranje op het EK ook Portugal en Zwitserland achter zich te laten en zich zo te plaatsen voor de kwartfinale. Gezien Nederland niet bij de absolute favorieten hoort, zou dat al een mooie prestatie zijn. Toch mogen we hopen op meer. Als sterren zoals Vivianne Miedema, Lieke Martens en Jackie Groenen in vorm zijn, kan het maar zo zijn dat de onze heldinnen op 31 juli de finale spelen op Wembley.

Kan Oranje de titel prolongeren?:

Zo ver is het echter nog lang niet. Eerst maar eens proberen om de Zweden te verslaan. En daar kun jij bij helpen, want Thuisbezorgd.nl geeft via Manners 2×2 kaarten weg voor het EK, en geeft jou zo de kans om het Nederlands vrouwenelftal naar winst te schreeuwen. Uiteraard wordt ook de vlucht en het hotel voor je geregeld. Kortom, een complete voetbalreis.

Thuisbezorgd.nl denkt ook aan de thuisblijvers

Mocht je dan niet kunnen, maar zit je als trouwe thuissupporter wel gewoon voor de buis? Ook dan hebben we wat leuks voor je. Naast de reis naar het EK geven we nog twee thuisbezorgd.nl vouchers weg van 100 euro. Zo kun je bij elke wedstrijd van Nederland een toepasselijke maaltijd bestellen. Van een broodje met gerookte zalm uit Zweden en een Portugese pastel de nata tot Zwitserse kaasfondue. Of gewoon een hele berg Hollandse bitterballen. Dat is het mooie van thuisbezorgd.nl, ze hebben het allemaal.

Meedoen is heel eenvoudig. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons volgen op Instagram via @mannersnl. Stuur ons daar vervolgens een DM om te laten weten welke van de twee prijzen je wil winnen en vermeld ook je e-mailadres. Dit kan tot donderdag (16 juni). Een dag later wordt de winnaar willekeurig gekozen en op de hoogte gebracht dat zij/hij naar het EK gaat.

Op deze winactie zijn de algemene actievoorwaarden Mediahuis van toepassing. Door deel te nemen geeft de deelnemer toestemming voor gebruik van zijn persoonsgegevens conform het bepaalde in de privacyverklaring van Mediahuis.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.