Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 16 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 nieuwe en betaalbare motoren geven jou dat echte retro gevoel

Custom bikes zijn populairder dan ooit en stiekem zou iedere motorrijder wel een gave klassieker in zijn garage willen parkeren. Alleen vergt een custom bike ook wat sleutelinzicht en kunnen ze soms wat onbetrouwbaar zijn. Kan jij niet sleutelen maar wil je toch een retro model motor rijden? Dan zijn er gelukkig genoeg nieuwe retro modellen op de markt te verkrijgen die jou dat echte nostalgische gevoel bezorgen. Wij hebben vijf toffe modellen voor je op een rijtje gezet.

Vijf retro modellen waarmee je indruk maakt op je vrienden

Uiteraard gaat motorrijden om plezier, maar de looks zijn natuurlijk ook zeer belangrijk. Niet gek dat custom retro bikes de laatste jaren dan ook zo immens populair zijn. Maar gelukkig zijn er ook onderhoudsvriendelijke opties. Met deze vijf nieuwe modellen rijdt jij er net zo stijlvol bij, maar dan met een stuk minder onderhoud.

Yamaha XSR700 XTribute

Eén van de gaafste retro modellen die je op dit moment kunt rijden is de Yamaha XSR 700 of 900, maar om daar nog een schepje bovenop te doen is er ook nog de Yamaha XSR700 XTribute. Dit retro model is namelijk een ode aan de XT500 wat natuurlijk te zien is aan zijn kleuren, gouden velgen en zijn scrambler samenstelling. Je rijdt deze uitdagende retro scrambler voor maar 9.999 euro, meer informatie vind je hier.

Yamaha Ténéré 700 Rally Edition

We blijven nog even in Yamaha sferen met de Yamaha Ténéré 700 Rally Edition. Ook deze fiets is geïnspireerd op het rijke verleden van de Yamaha XT. Deze adventure neemt je mee terug naar de succesvolle Dakar jaren van Yamaha met zijn puntgave kleurencombinatie, klassieke details, gave spaakvelgen en zijn Akrapovic uitlaat. Deze jongen neemt je mee op avontuur. Hij is te rijden vanaf 13.199 euro en meer informatie vind je hier.

Kawasaki W800 Cafe

Na een Scrambler en een adventure komen nu de caferacer liefhebbers aan bod. De zeer betrouwbare en puntgave Kawasaki W800 Cafe is een lust voor het oog en geeft jou het echte retro gevoel. Met zijn typische caferacer design, chroom gekleurde details, sportieve houding en enorme uitlaat betovert hij jouw motorhart. Zijn prijs is ook oké, je rijdt deze complete motor vanaf 11.499 euro. Meer informatie over de W800 Cafe vind je hier.

Mash Dirt Track 650

Wil jij voor weinig geld een nieuwe retro motor rijden waar je echt mee opvalt? Dan biedt Mash een aantal toffe opties, één van die opties is de Mash Dirt Track 650. Deze op Dirt Track geïnspireerde fiets kost relatief weinig en staat garant voor plezier. Met zijn speelse design, betrouwbare blok en scherpe looks is dit speelgoed van de bovenste plank. Hij kost je maar 6.299 euro, meer informatie vind je hier.

Fantic Caballero Rally 500

We sluiten af met een motor die je waarschijnlijk al een keer voorbij hebt zien komen op Manners, namelijk de Fantic Cabellero Rally 500. Deze op de klassieke enduro geïnspireerde motor is het unieke zondagsspeeltje. Hij weegt maar 150 kilo, heeft een 40 pk sterke eencilinder, dikke Arrow uitlaten en heeft geweldige looks. Hij kost je 8.799 euro, meer informatie vind je hier.

De Fantic Caballero motoren staan eindelijk bij de Nederlandse dealers

Zoals je onderhand weet zijn wij helemaal gek van de nieuwe Fantic Caballero modellen. Hierbij kunnen we je ook vertellen dat deze gave motoren nu bij de Nederlandse dealers te vinden zijn. Waar ze te koop zijn lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.