Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 9 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis spot met de wetten der natuur op de Malediven

Sylvie Meis heeft de afgelopen dagen een salvo aan vakantiefoto’s op de wereld losgelaten, waarmee ze maar weer eens de natuurwetten bespot. Een kleine ode aan de 44-jarige Bredanaar, die hard op weg is het wereldrecord ‘meeste foto’s in bikini tijdens één vakantie’ te vestigen.

Nederlandse tieners, inmiddels op papier volwassen, hadden rond de eeuwwisseling een crush op Sylvie Meis en bij veel van hen is die niet verdwenen. Ze begon als presentatrice bij Fox Kids en veejay bij zowel MTV als TMF. Later kwamen daar films bij als actrice, waaronder Costa!, en begon ze steeds grotere programma’s te presenteren, ook over de grens. Daarnaast groeide ze uit tot hét lingeriemodel van Nederland, met onder meer een eigen lijn bij Hunkemöller.

Sylvie Meis spot met natuurwetten op de Malediven

Tegenwoordig lopen vrouwen in een bikini of lingerie van de eigen Aldi-lijn van Sylvie Meis, waardoor ze nog meer in onze achting is gestegen. Zo bracht ze deze winter haar vijfde collectie uit bij onze favoriete budgetsupermarkt. Een vakantie op de Malediven is dan wel het laatste dat je haar wil ontnemen.

Wat Sylive Meis in haar drinkwater stopt, weten we niet. Maar op 44-jarige leeftijd is ze nog altijd de bikini-koningin van Nederland. En zoiets mag je laten zien.

Salvo aan bikini-foto’s

Dat ‘mogen laten zien’ is voor Sylvie Meis een understatement. Vanaf de Malediven is ze bezig een wereldrecord ‘meeste foto’s in bikini tijdens één vakantie’ te vestigen. Of ze daarbij ook de Aldi-collectie draagt, kunnen we niet spotten, maar we vermoeden van niet. Een compilatie van de vakantiekiekjes, waar zelfs Kylie Jenner een puntje aan kan zuigen.

Sylvie Meis is niet de enige crush van weleer die spot met de wetten der natuur. We noemen Halle Berry, Jennifer Lopez, Shakira, Jennifer Aniston, Claudia Schiffer en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.