Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 6 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Claudia Schiffer is terug en kleedt zich uit voor Vogue

Claudia Schiffer behoort tot onze top 10 jeugdcrushes. Goed nieuws voor een hele generatie: het Duitse model is terug van weggeweest. Ze komt met een fotoshoot in Vogue Italia.

2019 begint steeds meer het jaar te worden van onze jeugdcrushes, die maar niet ouder lijken te worden. De 49-jarige Claudia Schiffer komt in een rijtje met de nog immer übersexy Jennifer Lopez, de topless Jennifer Aniston die bewijst dat 50 het nieuwe 30 is, Sylvie Meis die er in bikini nog gewoon als 30 uitziet en Shakira.

Claudia Schiffer na 25 jaar weer in Vogue Italia

Het grote verschil is dat we van Claudia Schiffer al een tijd lang niets meer hoorden. Op de achtergrond runt ze een zonnebrillenmerk en her en der verschijnt ze nog wel eens met een rolletje in een film. Maar nu zijn de schijnwerpers weer écht op haar gericht, met dank aan Vogue Italia. Ze staat met een pikante edoch stijlvolle shoot in de augustuseditie van het tijdschrift, waarin ze precies 25 jaar geleden ook te zien was. Naast Claudia Schiffer is ook het jaren 90-supermodel Stephanie Seymour te zien in de augustuseditie.

De fotoshoot in Vogue Italia is geproduceerd door Collier Schorr, een Amerikaanse kunstenaar en fotograaf die een waslijst aan producties maakte met de grootste sterren. “De shoot is een ode aan de female gaze en de kracht van de vrouw. Claudia Schiffer en Stephanie Seymour hadden dan ook supervisie over hun eigen beelden”, zegt ze.

Stephanie Seymour

Dan nog de foto’s van Stephanie Seymour, ook een van de grotere modellen uit de jaren 90. We tekenen ervoor als onze vrouw 51 is en er nog zo uitziet.

De volledige shoots van Stephanie Seymour en Claudia Schiffer zijn te zien in de augustuseditie van Vogue Italia.

Oké, nog heel even terug naar de jaren 90

claudia schiffer, vogue italia, naakt, uit de kleren, fotoshoot, sexy
Foto: Belga
claudia schiffer, vogue italia, naakt, uit de kleren, fotoshoot, sexy
Vogue Italia 1994

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.