Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 7 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Camper occasions: 3 tweedehands campers voor een goede prijs

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie excentrieke camper occasions, waaronder twee bijzondere Volkswagen campers en een mooie Renault Estafette.

Renault Estafette Alouette uit 1971 (12.000 euro)

Mocht je ooit eens de droom hebben gehad om met een Franse camper door Frankrijk heen te trekken, dan is dit je kans. Deze puntgave Renault Estafette Alouette uit 1971 is namelijk op zoek naar een nieuw baasje. De camper verkeert in een perfecte staat. De Renault heeft geen roestige plekken en is technisch en motorisch helemaal in orde. Het idyllische interieur nodigt je uit voor een heerlijke Franse lunch en heeft alles wat je nodig hebt. Mocht je helemaal de blits willen maken, dan kun je de Kaptein mobylette AV85 brommer er ook nog bijkopen. Zie je jezelf al gaan met een stokbrood onder de arm? Meer informatie en foto’s van de trotse Fransman vind je hier.

Camper occasions Renault Estafette uit 1971
Renault Estafette camper uit 1971 (Bron: Maurice)

Camper occasions Renault Estafette uit 1971
Renault Estafette camper uit 1971 (Bron: Maurice)

Volkswagen Westfalia T2 uit 1973 (17.500 euro)

Om even in de oude sferen te blijven hebben we ook nog een iconische Duitse camper voor je gevonden. We hebben het over een Volkswagen Westfalia, een klassieke Volkswagen bus. Deze T2 ziet er nog goed uit; heerlijk kleurtje en altijd goed onderhouden. Het interieur neemt je terug in de tijd en ziet er inderdaad uit zoals toen. Motorisch gezien is de VW T2 in orde. Je krijgt een hele berg nostalgie voor een tamelijk scherpe prijs. Je betaalt namelijk maar 17.500 euro voor dit pracht exemplaar. Interesse? Meer informatie en foto’s van de T2 vind je hier.

Volkswagen Westfalia T2 camper uit 1973
Volkswagen Westfalia T2 uit 1973 (Bron: Tommy)

Volkswagen Westfalia T2 camper uit 1973
Volkswagen Westfalia T2 uit 1973 (Bron: Tommy)

Volkswagen Westfalia T3 uit 1985 (24.950 euro)

We sluiten af met een Volkswagen T3 uit 1985 die werkelijk in nieuwstaat verkeerd. Alles aan de T3 ziet eruit als nieuw. De T3 is kort geleden grondig onderhanden genomen en dat is te zien; zowel buitenkant als het interieur van deze T3 verkeert in perfecte staat. De bruine lak is strak, de extra rekjes maken hem af en de camper heeft nergens roest. Het interieur neemt je mee terug in de tijd (op een goede manier) en heeft alles wat je nodig hebt. Motorisch en technisch gezien is de T3 een wereldspeler. Aan deze camper kun je heel veel plezier beleven. Meer informatie en foto’s van de brute T3 vind je hier.

Volkswagen Westfalia T3 camper uit 1985
Volkswagen Westfalia T3 uit 1985 (Bron: Brunt Services)

Volkswagen Westfalia T3 camper uit 1985
Volkswagen Westfalia T3 uit 1985 (Bron: Brunt Services)

Meer camper occasions

Zitten hier niet de campers tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.