Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 19 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis onderstreept nog maar eens: 43 is het nieuwe 33

Als Sylvie Meis met blootfoto’s gaat strooien op Instagram, dan neem je instinctief toch even een kijkje. En maak je vervolgens een diepe buiging voor deze vrouw, die laat zien dat 43 het nieuwe 33 is.

Je herkent het vast wel: soms hoor je tijden niets van iemand en van het een op het andere moment duikt ze weer op. Zo was het een aardige tijd lang ‘stil’ rond Sylvie Meis, maar de stilte is weer even doorbroken. Vorig jaar deed ze dat met deze heroïsche lingerie-shoot voor Aldi, nu neemt ze je mee in bad.

In bad met Sylvie Meis

De Nederlandse presentatrice is op dit moment vakantie aan het vieren, en als iemand daar goed in is, is zij het wel. “Tijd om te ontspannen”, zegt Sylvie Meis op Instagram, terwijl ze in een bad vol schuim naar buiten staart.

De 43-jarige presentatrice krijgt lovende reacties onder haar foto, van zowel Nederlandse als Duitse volgers. En dat verdient ze natuurlijk na deze valse beschuldigingen vorige week in de Duitse media.

Foto’s: vakantie op Ibiza

Als Sylvie Meis vakantie viert, gaat dat traditiegetrouw gepaard met een arsenaal aan bikini-foto’s en video’s. Een overzicht van deze zomer. Roep wat je wilt, wij blijven fan van onze dappere jeugdcrush uit de tijd we nog TMF keken.

Niet voor niets is Sylvie Meis nog altijd het gezicht van verschillende modemerken, waaronder MAC Jeans. Ook in een campagne voor dit Duitse spijkerbroekenmerk verscheen het model onlangs zonder kleren, op de jeans na uiteraard. In Nederland vergeten we nog wel eens om onze heldinnen te eren. Hierbij een applaus voor Sylvie.

Jeugdcurshes die maar niet ouder worden

Sylvie Meis maakt onderdeel uit van een illuster rijtje met jeugdcrushes die maar niet ouder worden. Bewonder in die categorie ook Jennifer Aniston, Halle Berry, Jennifer Lopez, Shakira en Salma Hayek.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.