Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 1 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Het kan nog gekker in 2020: Sylvie Meis met eigen lingerielijn bij ALDI

Alsof het jaar 2020 niet al krankzinnig genoeg is, komt Sylvie Meis met haar eigen lingerie voor de ALDI. Omcirkel 9 december in je agenda, want dan moet je in de rij staan.

Sylvie Meis was ooit het gezicht van Hunkemöller, waar we jarenlang van genoten hebben. Net iets te duur om cadeau te doen, maar we hebben eindelijk goed nieuws voor onze vrouwen en vriendinnen. De presentatrice heeft een volledige lijn met lingerie gelanceerd bij de ALDI, die straks ook in Nederland beschikbaar is.

Sylvie Meis showt lingerie voor ALDI

Sylvie Meis en ALDI zou je niet direct met elkaar matchen. Het Nederlandse model en de presentatrice associeer je met glamour en rijke mannen. En als we daar een supermarkt bij moeten verzinnen, is het de Marqt. Maar je leest het goed: ze heeft een eigen lijn met lingerie bij de Duitse supermarktketen. Waarvoor een diepe buiging.

“Ik ben zo dankbaar, trots en vooral overweldigd. Jullie vonden mijn nieuwe Sylvie Designs-collectie voor ALDI zo mooi, dat alles is uitverkocht. Nederland haalt de collectie op 9 december in de winkels en voor alle anderen: we werken op volle kracht aan de volgende collectie en hopen je binnenkort nieuw, heerlijk, feel-good ondergoed te kunnen aanbieden. Een dikke kus van mij”, aldus Sylvie Meis tegen haar Duitse volgers op Instagram.

Vanaf 9 december in Nederland

Aanvankelijk lag de lingerie van Sylvie Meis alleen bij de Duitse ALDI in de schappen, maar vanaf 9 december kun je ook in Nederland terecht voor de setjes, die variëren van strings en bh’s tot nachtkleding. De meeste setjes koop je voor minder dan 10 euro. Swipe door de foto’s in de onderstaande Instagram-posts, knijp je zelf even in de arm, dit is allemaal echt waar.

Mocht je toch wat moeite hebben met de overstap van Hunkemöller naar de ALDI, blik dan nog even terug naar de deze dagen van Sylvie Meis in lingerie.

😍 Check ook: Yolanthe Cabau verkozen tot mooiste Nederlandse vrouw van de eeuw en deze shoot onderstreept dat

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.