Attentie vrijgezelle mannen! Sylvie Meis is weer beschikbaar

De liefde en Sylvie Meis zijn geen gelukkig combinaite. Na een mislukt huwelijk met prof voetballer Rafael van der Vaart probeerde ze het met verschillende mannen, maar de ware heeft ze nog niet gevonden. Ook Dermatoloog Sander Klieverik bleek niet te kunnen voldoen aan haar eisen en dat betekent dat de beeldschone blondine weer vrijgezel is.

Na relaties met een zakenman uit Dubai, een Zwitserse nachtclubeigenaar, een zakenman uit Frankrijk en niet te vergeten een Amerikaanse investeringsbankier belandde het 40-jarige model in de armen van een Nederlandse dermatoloog. Ze werden regelmatig samen gespot, maar ook deze poging in haar zoektocht naar liefde is in duigen gevallen.

Sylvie Meis is weer beschikbaar

Volgens het Duitse tijdschrift Gala zetten Sylvie Meis en haar nieuwe vlam al na een paar maanden een punt achter hun relatie. Sylvie heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar gezien het feit dat ze zelf ook schrijft voor Gala lijkt het onwaarschijnlijk dat het slechts om een roddel gaat. Sylvie is dus weer beschikbaar, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ze een nieuw man om haar vinger heeft weten te winden.

Reageer op artikel:
Attentie vrijgezelle mannen! Sylvie Meis is weer beschikbaar
Sluiten