Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis en Aldi lanceren het budget kerstcadeau dat je zocht

Zoek je nog een kraker van een kerstcadeautje om je verwende wederhelft mee in de watten te leggen? Gevonden! Sylvie Meis en Aldi pakken uit met een nieuwe lingerie-collectie die voor een prikje bij jou onder de kerstboom ligt.

De vruchtbare samenwerking tussen de Hollandse schone en de Duitse supermarktketen loopt van een leien dakje. Al voor de vijfde keer in een aantal jaar verleent Sylvie Meis haar modetalenten aan Aldi, met louter succesnummers tot gevolg. Of wat kan je anders vinden van de bikini-lijn die vorige zomer alle Nederlandse stranden veroverde?

Tenzij je december op het WK in Qatar doorbrengt, heb je op dit moment niet bijster veel aan bikini’s. Maar de koude winterdagen liggen in het verschiet dus maken Sylvie Meis en Aldi je nu ook warm met een collectie van zinnenprikkelende nachtkledij.

De nieuwe collectie van Sylvie Meis en Aldi

Via haar Instagram-account lichtte de succesvolle businessvrouw en presentatrice een tipje van de sluier. Vanaf vandaag liggen de luxe-pyjama’s, bh’s, badjassen en comfortabele sweatsuits in de schappen. Waarschijnlijk zal je er wel snel bij moeten zijn, gezien de populariteit van vorige Sylvie Meis-collecties.

“Zo trots om mijn volgende Sylvie-collectie voor Aldi aan te kondigen”, klinkt het bij de ex-vrouw van Rafaël van der Vaart. “Kan niet wachten om jullie te zien in de stukken van mijn nieuwe lingerie, nachtkleding en cozy collectie.”

Naast bh’s en slips, heeft Sylvie Meis voor Aldi ook drie verschillende luxe-pyjama’s aan de lingeriecollectie toegevoegd.

En een zachte badjas of een cozy sweatsuit mogen natuurlijk niet ontbreken.

Zoals je van de supermarktketen kan verwachten, is de volledige lingeriecollectie aan een meer dan schappelijke prijs te koop. Bekijk ook de eerste (foto’s), tweede (foto’s), derde (foto’s) en vierde (foto’s) collectie van Sylvie Meis bij de Aldi.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.