Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis doet Hunkemöller vergeten in nieuwe Aldi-lingerie

Sylvie Meis flikt het gewoon weer. Voor het tweede jaar op rij heeft ze haar eigen lijn met lingerie bij de Aldi. Een stuk origineler dan Hunkemöller of Victoria’s Secret.

Vorig jaar verraste de Nederlandse presentatrice vriend en vijand met een haar eigen collectie lingerie bij de budgetsupermarkt Aldi. Never change a winning team, zullen ze in Duitsland gedacht hebben, want een nieuwe collectie ligt alweer in de schappen.

Sylvie Meis in nieuwe Aldi-lingerie

De nieuwe collectie is in Duitsland sinds begin deze maand te koop bij Aldi Nord en Suedde (in Duitsland is de supermarktketen opgesplitst). “Voel me comfortabel en schattig in de nieuwe collectie”, aldus het 43-jarige model in een van haar nieuwe setjes.

En zo gaan de oneliners van Sylvie Meis door op Instagram. “Lingerie is als een gedicht voor je lichaam. Sweet dreams are made of this”, zegt ze bijvoorbeeld. Mooi gesproken hoor.

Nieuwe collectie nu ook te koop in Nederland

Sinds 7 augustus is de nieuwe collectie van Sylvie Meis ook te koop bij de Aldi in Nederland. Naast lingerie koop je bij de supermarkt tevens sexy nachtkleding met het label ‘Sylvie’. Inspiratie opdoen voor een cadeau voor je vriendin? Hier zijn de foto’s uit de campagne, die elkaar nog steeds opvolgen op de Instagram-pagina van Sylvie Meis.

Meer campagnebeelden van Sylvie Meis in haar nieuwe lingerie en nachtkleding vind je op haar Instagram-pagina. Voor de collectie moet je in de fysieke Aldi-supermarkt bij jou in de buurt kijken. Prijzen variëren van 8,99 tot 14,99 euro. Online is de collectie niet verkrijgbaar, voor zover onze zoekcapaciteiten reiken.

Miljardair in lingerie

Van Sylvie Meis in budgetondergoed naar de rijkste lingeriegodin die op aarde rondloopt. Onder meer dankzij haar lingeriemerk Savage x Fenty mag Rihanna zich sinds deze week officieel miljardair noemen. Lees in dit artikel hoe ze haar krankzinnige vermogen bij elkaar heeft gesprokkeld.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.