Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 21 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis flikt het gewoon weer: lingerielijn 2.0 bij Aldi op komst

Jawel hoor, ze flikt het gewoon weer. Voor het tweede jaar op rij komt Sylvie Meis in samenwerking met Aldi met een nieuwe collectie lingerie. De nieuwe folder belooft veel.

Sylvie Meis was ooit het gezicht van Hunkemöller, waar we jarenlang van genoten hebben. Net iets te duur om cadeau te doen, maar de beelden maakten veel goed. Vorig jaar kwam er goed nieuws voor onze vrouwen en vriendinnen. De presentatrice lanceerde een lijn met lingerie bij de ALDI, die in Nederland beschikbaar kwam. Nu, een jaar later, komt er een nieuwe collectie.

Sylvie Meis en Aldi presenteren lingerie in nieuwe folder

“Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen. En dat voor een heel goede prijs”, aldus Sylvie Meis over de nieuwe lingerie-collectie bij de Aldi.

sylvie meis, aldi, tweede lijn, collectie, lingerie, 2021
Sylvie Meis presenteert de nieuwe collectie (Afbeelding: Aldi)
sylvie meis, aldi, tweede lijn, collectie, lingerie, 2021
Shinen in de Duitse folder (Afbeelding: Aldi)

De collectie bestaat uit zestien items met ’vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort’. Daarnaast is er gekozen voor lichte tinten lingerie, zoals roze, lichtblauw en wit. Sylvie Meis werkte in totaal vijf jaar als model voor Hunkemöller. In mei 2016 maakte ze bekend die samenwerking te beëindigen. De nieuwe setjes, kamerjassen en pyjama’s zijn vanaf 7 augustus te koop in alle Nederlandse filialen en via de webshop.

In beeld: collectie van vorig jaar

Veel campagnebeelden van Sylvie Meis in de nieuwe collectie lingerie van Aldi zijn er, op de folder na, nog niet. Die stromen binnenkort ongetwijfeld binnen via Instagram. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van wat komen gaat, hier nog een paar spectaculaire beelden uit de campagne van vorig jaar.

Check ook de nieuwe collectie lingerie van Rihanna, die ze uitgebreid mocht tentoonstellen in Vogue Italia.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.