Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna is een godin in de nieuwe lingerie-shoot van Vogue Italia

We zien Rihanna vaak haar eigen waar delen op Instagram. Lees: de lingerie van Savage x Fenty. Nu is daar nog eens een sausje van Vogue Italia overheen gedrappeerd. Wat is deze vrouw, die met haar lingeriemerk zoveel betekent voor andere vrouwen, toch een godin.

Terwijl Savage x Fenty uitpakt met een nieuwe collectie rond Pride Month, staat Rihanna te shinen op de cover van de Vogue Italia.

Rihanna in Vogue Italia

En bij een cover verwacht je natuurlijk een passende shoot. Welnu, ook daarin stelt het Italiaanse tijdschrift niet teleur. Het kakelverse juni-nummer is een bewaarnummer van de bovenste plank.

Voor de lingerie-shoot is een blik aan art directors, stylisten en andere professionals opengetrokken. Door Rihanna, want ze was zelf volledig eindverantwoordelijk over de styling van de shoot. Zoals je in de nieuwe editie van Vogue Italia ziet, kun je dat gerust aan haar overlaten.

Meer dan lingerie

Voor de modeliefhebbers: de shoot in Vogue Italia bestaat uit meer dan alleen lingerie. Foto’s in niemendalletjes worden afgewisseld met shots waarop Rihanna de meest uiteenlopende fashion items draagt. Hé, dat T-shirt van Slipknot willen we ook!

Lees de complete cover story van Vogue Italia met bijbehorende foto’s hier.

Savage x Fenty

Als fanboys kennen we inmiddels alle ins en outs van Savage x Fenty, maar we kunnen ons voorstellen dat jij daar als nuchtere man nog nooit van hebt gehoord. Dit is het lingeriemerk dat Rihanna een paar jaren geleden oprichtte en inmiddels een van de grootste en meest diverse spelers op de markt is.

De zangeres uit Barbados richt zich als geen ander op alle vrouwen, ongeacht kleur of maat. Dat komt in de campagnes ook duidelijk naar voren. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn. Dat is de basis van de van Savage x Fenty”, zei Rihanna tijdens de lancering. “Ik wil grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.” Hebben wij helemaal niets aan toe te voegen. Nou oké, nog een paar foto’s.

Anouk Hoogendijk en haar transformatie tot lingerie-godin

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.