Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis strikes again met bikini-collectie ALDI Swim

Voor de vierde keer in een paar jaar tijd komt Sylvie Meis met een eigen collectie voor de Aldi. Dit jaar niet alleen met lingerie, maar vooral ook met bikini’s en andere zwemkleding. Blijft geniaal, deze samenwerking.

Eerder was er al een aankondiging zonder noemenswaardig beeld. Nu doemt ze hoogstpersoonlijk op uit het water in de ene bikini en plonst ze weer terug in de ander.

Sylvie Meis onthult bikini’s voor Aldi SWIM

Ditmaal is het overigens niet alleen de 44-jarige presentatrice zelf die de nieuwe bikini’s en lingerie showt. Een prettig gezelschap andere modellen straalt ook in de betaalbare stukjes zijde.

De boodschap namens Aldi en Sylvie Meis is dan ook niet te missen: iedere vrouw is sexy in lingerie of een bikini, alle dames moeten zich vertegenwoordigd voelen. Eigenlijk is het raar dat dit nog maar een jonge trend van de laatste jaren is. Enfin, het zij zo.

Gelukkig is er ook nog lingerie

Mocht jij of je vriendin net een bikini hebben aangeschaft, weet dan dat de SWIM-collectie van de Aldi uit meer bestaat. En er komt ook weer een nieuwe lijn met lingerie aan, wees gerust.

“Zo opgewonden om mijn vierde collectie voor Aldi en de eerste SWIM-lijn uit te brengen”, aldus Sylvie Meis op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om naast mooie nieuwe lingerie, nacht- en homewear nu eindelijk mijn modieuze zomercollectie voor zwem- en strandkleding te zien verschijnen.”

Vakantiefoto’s

De collectie gaat in Duitsland in de verkoop vanaf 4 augustus 2022. In Nederland kun je al een paar setjes krijgen. Zelf draagt Sylvie Meis de bikini’s maar al te graag. Gelukkig hebben we de vakantiefoto’s nog.

Bekijk ook de eerste (foto’s), tweede (foto’s) en derde collectie (foto’s) van Sylvie Meis bij de Aldi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis strikes again met bikini-collectie ALDI Swim
Sluiten