Sumo Haarlem wordt TATSU: dit gaat er allemaal veranderen

Als je weleens in Haarlem komt, zal je misschien gedacht hebben dat de Sumo’s weg zijn. Niet schrikken, want de bekende sushi-restaurants, bekend van de ‘all you can eat’-formule, veranderen in de eerste plaats vooral van naam. Wat verandert er nog meer?

Sumo: “Er verandert helemaal niets aan het concept. Zelfs de oude vertrouwde gezichten gaan nergens heen. De locatie blijft hetzelfde en de prijzen ook, wel geniet je van nog mooiere gerechten in een nieuw interieur. Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder als TATSU.”

Van Sumo Haarlem naar TATSU

Gehuisvest aan de Oude Groenmarkt en de Riviervismarkt is Sumo al jaren onderdeel van het vertrouwde Haarlem-centrum straatbeeld. Dit blijft dus zo, maar voortaan onder de naam TATSU.

Sumo wordt TATSU
Sfeerbeelden van het nieuwe interieur (Afbeelding: TATSU)

“Anno 2021 is het tijd voor een welverdiende upgrade en een nieuwe naam voor het restaurant. Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder als TATSU. Aan het concept verandert er gelukkig helemaal niets. Het wordt alleen maar beter, mooier en lekkerder,” aldus de eigenaar.

Nieuwe favorieten

“Ook in de keuken verandert er niet veel. Wel worden de gerechten nu nog lekkerder en de borden mooier opgemaakt, zijn de producten en service van een hogere kwaliteit en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Uiteraard zijn de populaire signature dishes, zoals de nigiri’s, maki’s, skewers en hot bowls gewoon weer terug te vinden op het nieuwe menu.

Sumo wordt TATSU
De menukaart belooft veel goeds (Afbeelding: TATSU)

Daarnaast komt er een aantal nieuwe gerechten op de kaart, zoals de ‘TATSU Dragon Roll’, ‘Nigiri Fried Shrimp Chili’ en de ‘Fiësta Hamachi Ponzu’, yellowtail kingfish sashimi met onder andere mango en ponzusaus. Ook kun je nu kiezen voor een Deluxe Menu met gerechten die net iets exclusiever zijn. In voor een goede cocktail? Verder wordt de drankkaart aangevuld met nieuwe, hoogwaardige cocktails en diverse Gin & Tonic’s. Er komt zelfs een waar cocktailstation.”

Dat klinkt goed, we kunnen niet wachten om een kijkje te nemen, zodra de beperkingen weer opgeheven zijn!

Lockdown goed moment om te verbouwen

Nu we toch niet uit eten mogen, is het een prima moment om beide locaties te verbouwen. “TATSU krijgt dan ook een geheel andere look and feel dan Sumo Haarlem 1 en 2. Het filiaal aan de Oude Groenmarkt 14-16 krijgt een wat urban-achtige sfeer, daar waar je je bijna in Japan bij nacht waant. Donkere kleuren worden afgewisseld met luxueuze gouden accenten en ronde banken zorgen voor een gezellige, intieme setting. Het tweede filiaal aan de Riviervismarkt 11 krijgt een heel ander, wat conservatiever Japans, interieur met een eigenzinnige, hedendaagse touch.”

Sumo wordt TATSU
Sfeerbeelden van het nieuwe interieur (Afbeelding: TATSU)

Het TATSU filiaal aan de Oude Groenmarkt 14-16 opent zijn deuren zodra de lockdown voorbij is. Het filiaal aan de Riviervismarkt 11 eind februari weer open zijn voor publiek.

Houd het Instagram account van TATSU (@restauranttatsu) in de gaten voor updates.

Reageer op artikel:
Sumo Haarlem wordt TATSU: dit gaat er allemaal veranderen
Sluiten