Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Producent Stranger Things dropt nieuwe horrorfilm op Netflix

Netflix heeft een trailer en de releasedatum van There’s Someone Inside Your House gedropt, een nieuwe horrorfilm van de producenten achter Stranger Things en The Conjuring.

Terwijl we op het vierde seizoen van Stranger Things wachten, zitten de producenten van die serie en de The Conjuring-franchise niet stil.

There’s Someone Inside Your House

Shawn Levy (Stranger Things) en James Wan (The Conjuring, Aquaman) leveren op 6 oktober namelijk There’s Someone Inside Your House af, een echte slasherfilm.

Dat is een subgenre van horrorfilms, waarin bijna altijd seriemoordenaars op een groep mensen jaagt, vaak met een mes. Oftewel, constante spanning, jumpscares en een hoop bloed.

Seriemoordenaar met maskers

Makani is van Hawaï naar het rustige, kleine stadje Nebraska verhuisd om bij haar grootmoeder te gaan wonen en de middelbare school af te maken.

Maar terwijl het aftellen naar het afstuderen begint, worden haar klasgenoten achtervolgd door een moordenaar die hun duisterste geheimen aan de hele stad wil onthullen en zijn slachtoffers terroriseert. Niet geheel onbelangrijk detail: hij voert zijn moorden uit terwijl hij een levensecht masker van zijn slachtoffers draagt.

Makani en haar vrienden zullen de identiteit van de moordenaar moeten ontdekken voordat ze zelf het slachtoffer worden. Maar, zoals het cliché vaak luidt, hun eigen verleden zit ze ook op de hielen.

Regie, cast en trailer

There’s Someone Inside Your House is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Stephanie Perkins. De regie  is in handen van Patrick Kack-Brice, die liefhebbers van het genre vooral zullen kennen van Creep en Creep 2.

De cast bestaat onder andere uit Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley en Sarah Dugdale. De eerste trailer belooft in ieder geval een heerlijke slasherfilm waarover je verder vooral niet te veel na moet denken. Verwacht geen Oscar-materiaal, maar het lijkt zeker een vermakelijk tussendoortje voor de aanloop naar Halloween te gaan worden.

There’s Someone Inside Your House is vanaf 6 oktober te streamen op Netflix. Op zoek naar meer horror op de streamingdienst? Het bedrijf heeft een propvolle horror-planning voor de komende weken bekendgemaakt.

Netflix dropt trailer voor nieuwe thriller van bedenker The Killing

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.