Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Jacuzzi-seizoen: drie opblaasbare bubbelbaden voor een spotprijs

Een jacuzzi mogen we het niet noemen, want dat is officieel een merknaam. Feit is dat bol.com budgetsupermarkt Lidl overtreft met dit spotgoedkope opblaasbare bubbelbad, voor die gedroomde pool party in je tuin. Maar er is nóg een goedkoper alternatief.

Ieder jaar zie je ze weer voorbij komen, en ze blijven onverminderd populair: jacuzzi-aanbiedingen en spotgoedkope alternatieve opblaasbare bubbelbaden. En geef toe, wat is er relaxter dan urenlang borrelen in het water na een lange hete zomerdag. We zetten een aantal deals voor je op een rij, en Lidl is een keer niet de goedkoopste. We richten ons op bubbelbaden voor vier personen.

Opblaasbaar bubbelbad van Intex bij Bol.com

Deze Intex PureSpa Bubble Massage, ook een opblaasbare spa genoemd, is een goede keuze om samen met vrienden het hele jaar door te relaxen tot een minimale buitentemperatuur van 4°C graden. Niet alleen geschikt voor in de zomer, dus.

bol com spotgoedkope jacuzzi opblaasbaar bubbelbad
(Afbeelding: Bol.com)

De sterke Fiber-Tech-technologie (polyestervezel constructie) garandeert volgens Intex levensduur, stabiliteit en comfort. Het opblaasbare bubbelbad is eenvoudig op te zetten en leeg te laten lopen dankzij de meegeleverde pomp. Het jacuzzi-alternatief kost met nieuwe korting nu tijdelijk 439 euro. Niet veel geld om je tuin in een luxe resort te veranderen.

Jacuzzi-alternatief bij Lidl

Dit jacuzzi-alternatief bij Lidl heeft met een diameter van 196 centimeter en een hoogte van 71 centimeter exact dezelfde afmetingen als de deal bij bol.com. Dit opblaasbare bubbelbad is alleen niet van Intex, maar van Bestway. Verder zijn er nagenoeg geen verschillen. Voor dit luxe object voor in je tuin betaal je alleen iets meer, namelijk 510,01 euro.

lidl, jacuzzi, opblaasbaar bubbelbad, spa, spotgoedkoop, bol com
(Afbeelding: Lidl)

Lay-Z-Spa Honolulu bij Fonteyn Spas

Het kan nog goedkoper dan bol.com en Lidl. Deze opblaasbare spa, tevens van Bestway, heeft ook weer dezelfde afmetingen. Voor dit jacuzzi-alternatief betaal je nu geen 899 euro, maar 349 euro.

honolulu-lay-z-spa-3
(Afbeelding: Bestway)

Heb je liever een elektrische fiets dan een jacuzzi, om maar een geforceerd bruggetje te maken? Check dan deze e-mountainbike van een A-merk bij Lidl, die je nu voor een spotprijs koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.