Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De favoriete sneakers van Jay-Z zijn betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar

Bij Jay-Z denk je aan rap, Beyoncé, zijn eigen wietlijn en peperdure sneakers.

Klopt allemaal, al kun je dat peperdure weglaten. Zijn favoriete vrijetijdsschoenen, de Puma Wild Rider Layers, zijn verrassend betaalbaar en makkelijk te verkrijgen in Nederland.

De favoriete sneakers van Jay-Z

Sja, hoe weet je wat de favoriete sneakers van Jay-Z zijn? De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we het hem niet hebben gevraagd, maar op verschillende Instagram-posts is hij te zien met de Puma Wild Rider Layers. Hij draagt ze graag, dat is in ieder geval duidelijk.

Ook deze week werd weer een foto gedeeld waarop hij de sneakers draagt. Samen met rapper Bad Bunny en NBA-held LeBron James poseerde hij voor Rap-Up, na recente opnames van The Shop: Uninterrupted.

Shop de Puma Wild Rider Layers

Ook geïnspireerd door dit plaatje? Dan hebben we goed nieuws. Je hoeft geen websites als StockX af te speuren en maak je vooral ook niet druk om hoge shipping-kosten Je shopt de sneakers gewoon via de Nederlandse website van Puma. De Wild Rider Layers staan te koop voor slechts 110 euro. Er zijn verschillende kleurencombinaties beschikbaar, maar om in de sferen van Jay-Z te blijven, ga je voor de onderstaande versie.

puma Wild Rider Layers, sneakers, jay-z
(Afbeelding: Puma)

Of Beyoncé het eens is met de Puma Wild Rider Layers van Jay-Z durven we niet te zeggen. Feit is dat ze in samenwerking met Adidas zelf ook verschillende unisex sneakers heeft uitgebracht, met haar merk Ivy Park. Bekijk hier de meest recente collectie.

Investeren in sneakers

De een koopt sneakers en draagt ze net als Jay-Z tijdens dagelijkse bezigheden, de ander ziet ze als een investeringsmiddel. De Nederlandse Frank Klerks behoort tot de laatste categorie. Wat begon als een hobby, groeide uit tot het bedrijf Outsole. Inmiddels is dat het grootste tweedehands sneakerplatform van Europa. Jawel, als je slim sneakers inkoopt, kun je er goed aan verdienen. Lees hier ons interview met de jonge ondernemer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.