Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 22 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max SB skateschoenen nu te koop

Vandaag, 22 januari 2024, aandacht voor skateschoenen binnen de Nike Air Max-familie. Maak kennis met de stijlvolle en betaalbare Ishod SB.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Op deze winderige maandag presenteren we een paar Air Max-schoenen voor de skaters van deze wereld.

Nike Air Max Ishod SB

Altijd leuk, een nieuwe telg binmnen de Air Max-familie, en dan ook nog met SB-bloed. De skateschoenen hebben details die zijn geïnspireerd op de iconische basketbalschoenen van de jaren 90 en bieden de stevigheid die je nodig hebt om hard te skaten. Deze creatieve variant op het originele Ishod-design is uitgevoerd met vernieuwde mesh, zichtbare Nike Air (met Max Air technologie) en een kuipzool die gemakkelijk inloopt. Trek hem aan en skate er direct op weg.

De skateschoenen worden aanvankelijk in twee kleurcombinaties uitgebracht. Je koopt de Air Max Ishod SB van Nike nu eindelijk in Nederland voor 109 euro. De eerste reviews zijn lovend.

Sneakers met korting

Naast nieuwe sneakers zijn er ook genoeg sneakers met korting te koop. Check bijvoorbeeld de meest recente sale van New Balance en Nike.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.