Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Games 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

PlayStation Plus: dit zijn de games die je in maart gratis speelt

Elke maand krijg je drie gratis games als je lid van PlayStation Plus. Deze spellen kun je in maart verwachten op je PS 4 of 5.

De namen van de gratis games voor PlayStation Plus-gebruikers voor de maand februari zijn bekend. We zien een aantal bijzondere titels, maar om maar meteen met de deur in huis te vallen: echte grote titels ontbreken. Toch betekent het niet dat je totaal geen lol hebt met de spellen die je kunt verwachten op je console.

Dit zijn de gratis games voor jouw PlayStation

Zo kunnen PlayStation 5-gebruikers vanaf maart Ghostrunner spelen. Natuurlijk kunnen zij ook gebruikmaken van de spellen die beschikbaar zijn voor de PS4. De PS4-titels die deze maand gratis zijn, zijn: ARK: Survival Envolved, Sonic Team Racing en Ghost of Tsushima: Legends.

Wellicht komt Ghostrunner je nog niet zo bekend voor, maar de game is het zeker waard om te proberen. Op Metascore heeft de game een gemiddelde score van 81 op basis van 64 reviews. Het spel dat je gratis krijgt bij jouw PlayStation Plus-abonnement is een actie-platformer die zich afspeelt in een Cyberpunk-wereld. Hierbij moet je snel bewegen en ondertussen je tegenstanders uitschakelen.

Een bekende naam

Ghost of Tsushima: Legends komt je wellicht bekender voor, maar laat je niet foppen. Dit is alleen de multiplayer van het veel geprezen spel. De singleplayer zit er dus helaas niet bij. In dit spel op je PlayStation 4 of 5 speel je samen met vrienden of via online matchmaking een reeks verhaalmissies of het speltype rivalen. De originele versie van het spel heb je hiervoor dus niet nodig.

Als laatste zijn ook nog ARK: Survival Envolved en Sonic Team Racing beschikbaar op de PlayStation. In ARK ga je op een mysterieus eiland de strijd aan met verschillende grote dino’s en in de Sonic-game ga je met de blauwe egel en zijn vrienden een potje racen, wat iets wegheeft van Mario Kart.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.