Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Nike strooit met seizoenskorting: 5 coole sneakers in de sale

Je moet soms even geduld hebben, maar Nike strooit weer eens met seizoenskorting. Heel veel items in de sale met korting, tot wel 50%. Wij focussen ons in dit artikel op de sneakers.

Het gaat om premium modellen, maar dan niet de meest recente. Shop je liever de nieuwste sneakers voor het komende seizoen? Check dan dit artikel, met de Editors’ Picks uit nieuwe collecties van de grote merken.

Sneakers met seizoenskorting in de sale

Uit alle Nike-sneakers met seizoenskorting hebben we een top 5 geselecteerd. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar stijl, maar ook naar het aantal beschikbare maten.

1. Nike Waffle Debut

Waffle Debut (Afbeelding: Nike)
waffle-debut-herenschoenen-0zkrdJ
Waffle Debut (Afbeelding: Nike)

Waffle-sneakers zijn populair de laatste tijd. Op dit model krijg je 40% korting. Je koopt ze nu 41,97 euro. Voor 4 euro meer heb je de zwarte editie.

2. Jordan Why Not .5?

Jordan Why Not (Afbeelding: Nike)
Jordan Why Not, sneakers, nike sale
Jordan Why Not (Afbeelding: Nike)

Niet onze persoonlijke favoriete sneakers, maar dit is wel een heel populair model. Je krijgt 50% korting op deze Jordans, dus je moet er snel bij zijn in de sale. Je koopt ze nu voor 69,97 euro.

3. Nike Air Max 90 G

nike air max og, sneakers, korting, sale, seizoenskorting
Air Max OG (Afbeelding: Nike)

Op deze sneakers in golfstijl krijg je 40% korting, ook niet verkeerd. Daardoor koop je de Nike Air Max 90 G nu in de sale voor 101,97 euro.

4. Nike Air Pegasus 83

Nike Air Pegasus 83, sneakers, sale, seizoenskorting, korting
Air Pegasus 83 (Afbeelding: Nike)

Meer van de klassieke snit? Op deze sneakers krijg je in de sale 40% seizoenskorting. Je betaalt nu nog maar 59,97 euro voor de schoenen die met alle stijlen zijn de combineren.

5. Nike SB Nyjah Free 2

Nike SB Nyjah Free 2, sneakers, sale, korting, seizoenskorting
SB Nyjah Free 2 (Afbeelding: Nike)

44% korting op deze uiterst comfortabele skateschoenen. Oké, niet echt de sneakers die het meest geschikt zijn voor in de herfst of winter. Maar wie wat bewaart, die heeft wat. Je koopt ze voor 52,47 euro.

Bekijk hier het volledige overzicht met Nike-sneakers in de sale.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.