Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 22 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Gehypete ‘Nike Panda-sneakers’ van Blue Ivy opnieuw te koop

De Nike Dunk Low ‘Panda’ gaat vandaag (22 juni) opnieuw in de verkoop. Ze behoorden al tot de meest gewilde sneakers op aarde, maar sinds Blue Ivy (de dochter van Jay-Z en Beyoncé) ermee is gespot, is er een nog grotere hype ontstaan.

Volgens reseller StockX is de Nike Dunk Low ‘Panda’, een model dat zijn bijnaam dankt aan de zwart-witte kleurcombinatie, een van de meest verhandelde schoenen. Nu kun je ze, voor zo lang het mag duren, dus ook weer via de Amerikaanse website van Nike kopen. Zal lastig worden, helemaal vanuit Nederland.

Nike Dunk Low ‘Panda’ opnieuw in verkoop

Sinds de release in 2021 is de Nike Dunk Low ‘Panda’ ongekend populair. Onder meer op TikTok ontstond afgelopen jaar een enorme hype rond de sneakers.

Nike Dunk Low Panda, sneakers, blue ivy, opnieuw te koop
Dunk Low ‘Panda’

Zoals zoveel sneakers van Nike was de 109,99 euro kostende Dunk Low ‘Panda’ in no-time uitverkocht. Later verschenen de schoenen voor veel hogere bedragen op StockX, waar je ze nog steeds scoort.

Blue Ivy maakt sneakers nog populairder

Nu gaan ze weer via de officiële kanalen in de verkoop. En de run op de Nike Dunk Low ‘Panda’ is alleen maar groter geworden. De ‘schuldige’ is Blue Ivy. Samen met haar vader Jay-Z werd ze vorige week gespot op de eerste rij van de NBA Finals. Iedereen riep in koor hoeveel ze op haar moeder Beyoncé lijkt. Mensen met meer oog voor detail werden vooral wild van haar sneakers. Iedereen wil ze nu hebben.

blue ivy, jay z, sneakers, nike dunk low panda
Blue Ivy op de sneakers die iedereen wil hebben (Afbeelding: Getty)

De Nike Dunk Low ‘Panda’ gaat voor 110 dollar opnieuw in de verkoop via de Amerikaanse website van het sportmerk. Grote kans dat je achter het net vist, maar voor de echte sneakerfreaks is er altijd nog StockX.

De betaalbare sneakers van Jay-Z

Blue Ivy heeft haar sneakersmaak niet van een vreemde. Ook de favoriete sneakers van Jay-Z zijn verrassend basic en betaalbaar, en nog altijd te koop. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.