Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nike onthult Animal Instinct: 4 klassieke sneakers met dierenprints

Nike heeft een nieuw Animal Pack onthuld, Animal Instinct genaamd. Het Amerikaanse sportmerk heeft ditmaal zijn klassieke sneakers voorzien van dierenprints. Dit worden weer lange digitale wachtrijen.

Het vorige Animal Pack van Nike was wat extravaganter; sneakers in een complete panter- of koeienjas, met gekleurde logo’s en details. Nu is het allemaal iets subtieler.

Klassieke sneakers met dierenprints

Toegegeven, ook de collectie Animal Instinct is nog steeds een lekkere bonte boel. We lichten de klassieke sneakers kort even uit.

Air Force 1 Mid

Nike Air Force 1 Mid, animal pack, sneakers, dierenprint
Air Force 1 Mid (Afbeelding: Nike)

De Mid-versie van een van de populairste sneakers ter wereld is eindelijk ook eens onderdeel van een Nike Aninmal Pack. De Air Force 1 Mid heeft een roze buitenzool en beschikt over een zebra, panter en slang.

Air Max 90

Nike Air Max 90, animal pack, dierenprint, klassieke sneakers
Air Max 90 (Afbeelding: Nike)

Wat is een Animal Instinct-collectie zonder Nike Air Max? Ditmaal is de 90 voorzien van allerlei dierenprints. Ook op deze klassieke sneakers herkennen we een slang, zebra en panter. Maar dan met een rode swoosh.

Air More Uptempo

Nike Air More Uptempo, animal pack, dierenprint, klassieke sneakers
Air More Uptempo (Afbeelding: Nike)

Nog zo’n heerlijk model uit de jaren 90, bekend door de levensgrote letters AIR. Die letters zijn voorzien van dierenprints en we beginnen een patroon te ontdekken. Juist, weer dezelfde dieren.

Blazer Mid

Blazer Mid
Blazer Mid (Afbeelding: Nike)

Dan de meest subtiele sneakers uit de Animal Instinct-collectie van Nike. Ook op de Blazer Mid komen de panter, slang en zebra terug, maar dan wat minder pontificaal.

Animal Instinct kopen

Wanneer deze nieuwe collectie met dierenprints uitkomt, is niet bekend. Het Animal Pack wordt in ieder geval ergens in de komende maanden verwacht. We houden je op de hoogte, en hou ook de website van Nike in de gaten.

Geen geduld? Weet dat Nike op dit moment met forse korting strooit op de website. Check deze schoenen die je nu voor een scherpe prijs koopt in de sale.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.