Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 28 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de dag: Nike Air Max in de sale

Nike Air Max-sneakers met korting, daar moet je altijd bij zijn. We hebben verschillende edities voor je gevonden in de nieuwe sale.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag de klassiekers onder de klassiekers en dan ook nog met korting.

Nike Air Max met korting

Het eerste paar dat voorbij komt, is de Nike Air Max 1 ’86 OG G in zowel het wit als zwart. De zool is iets stugger, omdat de schoenen oorspronkelijk bedoeld zijn voor op de golfbaan. Maar ze zijn prima als sneakers te dragen. Nu met 50 procent korting te koop. Afgeprijsd van 169,99 euro naar 84,99 euro.

Nike Air Max 1 '86 OG G sneakers met 50 procent korting
Air Max 1 ’86 OG G (Afbeelding: Nike)

Ook koop je de Nike Air Max Excee nu met 50 procent korting. Moet je wel van zwarte sneakers houden. Met 119,99 euro is dit al het meest betaalbare AM-model, nu koop je ze voor 59,99 euro.

Nike Air Max Excee met 50 procent korting sneakers van de dag
Air Max Excee (Afbeelding: Nike)

Dan nog een paar Air Max 1 met 20 procent korting, onze favoriet uit dit lijstje. Classics in de meest simpele uitvoering met kleuren die ons direct weer aan de jaren 90 doen denken. Bij Nike nu afgeprijsd van 149,99 euro naar 119,99 euro.

Nike stunt met 50% korting op Air Max-sneakers in meerdere stijlen
Air Max 1 (Afbeelding: Nike)

Om af te sluiten met een vlammend paar sneakers die uitblinken in een unieke stijl en comfort. De Tuned Air-ervaring biedt stabiliteit en demping. Kleurverloop wordt gecombineerd met golvende designlijnen voor een uitdagend uiterlijk. De ademende constructie en luchtkussentjes in de voorvoet zorgen voor een licht gevoel tijdens het lopen.

Nike Air Max Plus sneakers met korting
Air Max Plus (Afbeelding: Nike)

Je koopt deze Nike Air Max Plus nu voor 139,99 euro. Dat is inderdaad 30 procent korting. Hier zijn niet veel maten meer van beschikbaar.

Sneakers van vorige week: Blazer Phantom Low

Meer van de platte sneakers die tegenwoordig hip zijn dan de klassieke Air Max? Check dan de nieuwe Blazer Phantom Low, dé zomerhit van Nike in 2024.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.