Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 7 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance T500

New Balance heeft een nieuw model gelanceerd, dat meevaart op de trend van platte sneakers als de Adidas Samba. In september was er al een herintroductie van de tennisschoenen T500 in samenwerking met Aimé Leon Dore, nu doet het Amerikaanse sportmerk het op eigen kracht.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar tennisschoenen uit 1982 in een nieuw jasje. En nee, deze T500 uit de jaren 80 is géén Arnold Schwarzenegger.

New Balance T500

Na de stijlvolle herintroductie met Aimé Leon Dore in september 2023, brengt New Balance nu dus opnieuw de T500 uit. Oorspronkelijk gelanceerd in 1982 als tennisschoenen, nu behoren ze tot de lekkerste sneakers van 2024.

(Afbeelding: New Balance)
(Afbeelding: New Balance)

Zoals het tennisschoenen betaamt, hebben ook deze sneakers een visgraatzool en geperforeerde voorkant. De uitvoering is in het arctisch grijs met wit en heel lichtblauw. Later komen er vermoedelijk nog andere kleuren van de New Balance T500. Je koopt de sneakers vanaf 14 maart 2024 voor 130 euro.

‘s Werelds populairste sneakers

Dat platte sneakers gewild zijn, blijkt uit de populairste sneakers van 2023: de good old Adidas Samba. Eerder deze week kwam daar een nieuwe editie van uit, de Decon in off-white leer. Check ook de top 5 schoenen van vorige week.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.