Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

5 nieuwe Nike (Air Max)-sneakers onder de 100 euro

Nike heeft een interessant tabje op de website, met nieuwe sneakers onder de 100 euro. Jawel, inclusief een paar gloednieuw paar Air Max.

Natuurlijk zijn hyperexclusieve designsneakers begerenswaardig, maar eigenlijk is het van de zotte om zoveel voor sneakers te betalen. De man maakt de schoen, en niet andersom.

Nieuwe Nike-sneakers onder de 100 euro

Met die wijsheid in pacht delen we vijf nieuwe Nike-sneakers onder de 100 euro. Een top 5 die laat zien dat je ook voor enigszins normale bedragen stijlvolle schoenen kunt kopen.

1. Air Max SC

Nike Air Max SC, sneakers onder de 100 euro
Air Max SC (Afbeelding: Nike)

De Nike Air Max SC heeft een klassieke look en is in verschillende kleuren te koop voor 84,99 euro. Check ook het damesmodel.

2. Nike Waffle One Crater

nike waffle crater, nieuwe sneakers, onder de 100 euro
Waffle One Crater (Afbeelding: Nike)

Een van de populairste modellen van nu is de Nike Waffle One Crater, met nopjeszool. Je koopt deze sneakers voor net iets minder dan 100 euro.

3. Air Max Bolt

Nike Air Max Bolt, sneakers onder de 100 euro
Air Max Bolt (Afbeelding: Nike)

Een verrassend model uit de Air Max-divisie, dat sterk terug doet denken aan eind jaren 90 en begin deze eeuw. Te koop voor 89,99 euro. In andere kleurcombinaties koop je deze sneakers voor 94,99 euro.

4. Nike Venture Runner

venture-runner-herenschoen-93tHpm
Venture Runner (Afbeelding: Nike)

Een model dat je niet vaak tegenkomt, maar stiekem hartstikke stijlvol is. En nog comfortabel ook. De schoen is een eerbetoon aan de iconische schoenen uit de jaren 80 waarmee de hardlooprevolutie begon. Je koopt deze sneakers voor 64,99 euro.

5. SB Force 58

Nike SB Force 58, sneakers onder de 100 euro
SB Force 58 (Afbeelding: Nike)

Om af te sluiten met een comfortabel en stijlvol paar skateboardschoenen van Nike. Uiteraard ook gewoon te dragen als sneakers. Je koopt ze voor 74,99 euro.

Bekijk op deze overzichtspagina nog veel meer nieuwe Nike-sneakers onder de 100 euro. En mocht je jouw schoenen willen beschermen tijdens festivals, check dan deze geniale hoezen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.