Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuw op Netflix: de Manners-serie die al onze lezers moeten zien

Manners heeft niets te maken met stoere mannelijkheid (daar beschikt onze redactie ook helemaal niet over), maar het betekent letterlijk manieren. De nieuwe Netflix-serie Mind Your Manners gaat over manieren, die jouw leven kunnen verbeteren. De ultieme show voor onze lezers en Sara Jane Ho is onze nieuwe goeroe.

Er zijn meer ultieme films en series voor de Manners-lezer. Zo zien we in de data dat onze trouwe lezers een brede interesse hebben, van oorlogsfilms en Quentin Tarantino tot Star Wars, romantische drama’s, coming of age en fantasy. Doet ons goed.

Mind Your Manners op Netflix

Maar nu wordt het meta: een serie over ‘manners’. Niet dat wij onze lezer per se manieren willen bijbrengen, maar we trachten onze lezer wel te inspireren met onze vreemde mix van manieren en interesses. In deze nieuwe Netflix-show gaat etiquette-docente Sara Jane Ho een paar stapjes verder.

Sara Jane Ho uit Hong Kong is niet zomaar een etiquette-docent. Zo richtte ze al twee scholen op en stond ze in 2013 in Forbes als een van de meest veelbelovende vrouwen uit Azië. In de Netflix-serie Mind Your Manners geeft ze haar cliënten etiquettetips. Doel: de mensen om hen heen op hun gemak stellen en hun eigen leven verbeteren.

Etiquette-training voor een beter leven

Zo vraagt een zelfverklaard feestbeest aan Sara Jane Ho hoe ze haar leven kan beteren en helpt de etiquette-coach een moeder zich weer sexy te voelen. Ook interessant: de aflevering waarin de verlegen livestreamer William dating- en stijltips krijgt.

mind your manners, netflix, nieuwe serie, Sarah Jane Ho, etiquette
Sarah Jane Ho heeft voor alles een oplossing (Afbeelding: Netflix)

In totaal bestaat Mind Your Manners uit zes afleveringen en je krijgt tijdens het kijken inderdaad een beetje het Gooplab-gevoel (kort gezegd: klaarkomen en paddo’s eten met Gwyneth Paltrow). Sara Jane Ho houdt het alleen wat beschaafder. Goed, alleen al om de naam een kijktip.

De serie Mind Your Manners is nu te zien op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.