Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

New Balance geeft korting: 5 sneakers in de ‘end of season sale’

Net als Nike strooit ook New Balance met korting tijdens de ‘end of season sale’. We lichten vijf sneakers uit die je nu voor een goede prijs online bestelt.

Normaal gesproken banjer je in deze periode van het jaar door overvolle winkelstraten, maar daar is nu natuurlijk even geen sprake van. Een vloek en een zegen tegelijk.

End of season sale: New Balance-sneakers met korting

New Balance maakt, COVID-19 of niet, net als ieder jaar schoon schip in het voorraadhok. Misschien pluk jij daar de vruchten van met een van deze scherp geprijsde sneakers. Je hebt geen speciale code nodig, gewoon keiharde sale.

1. New Balance 997H

new balance 997H, end of season sale, korting, sneakers

Deze stijlvolle sneakers kregen eerder dit jaar een CORDURA-upgrade, wat betekent dat het materiaal tegen zware belastingen bestand is. Je krijgt tijdens de ‘end of season sale’ 30 procent korting en betaalt nu slechts 70 euro voor de stappers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

2. 574v2 Denim

574v2 Denim

De denim-versie van de New Balance 574v2 koop je tevens met 30 procent korting. Ook voor deze sneakers betaal je nu 70 euro.

3. New Balance 373v2

new balance 373 v2, end of season sale, korting, sneakers

Het model 373 behoort tot de meest klassieke sneakers van het Amerikaanse sportmerk. Inmiddels is er een tweede versie. Deze kleurvariant is tijdens de ‘end of season sale’ afgeprijsd van 80 naar 56 euro.

4. Fresh Foam Tempo

new balance fresh foam, sale, korting, hardloopschoenen, kleur
new balance fresh foam, sale, korting, hardloopschoenen, kleur

Toevallig nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Probeer de het model Fresh Foam Tempo eens. Zeer comfortabele runners, geschikt voor brede voeten en stijlvol gekleurd. In drie kleurcombinaties afgeprijsd van 130 naar 91 euro. Dat is behoorlijk wat korting.

5. New Balance 408

new balance 408, sneakers, korting, end of season, sale

Om te eindigen met een paar sneakers dat bij al je outfits past en een lekkere zeroes-stijl uitstraalt. Jawel, ook op de New Balance 408 krijg je 30% korting tijdens de ‘end of season sale’. Je koopt ze voor 70 euro.

Check hier onze top 5 Nike-sneakers die je begin 2022 met korting koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.