Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Nike strooit met korting: 5 sneakers in de ‘end of season sale’

Nike strooit met korting tijdens de ‘end of season sale’. We lichten vijf sneakers uit die je nu voor een goede prijs online bestelt.

Normaal gesproken is het tijdens deze periode van het jaar niet te doen in de Nederlandse winkelstraten, maar daar is nu natuurlijk geen sprake van. Een vloek en een zegen.

End of season sale: Nike-sneakers met korting

Nike maakt in ieder geval net als andere jaren schoon schip in het voorraadhok. Wellicht pluk jij daar de vruchten van met een van deze scherp geprijsde sneakers. Je hebt ditmaal geen speciale code nodig tijdens het afrekenen.

1. Air Max Genome

nike air max genome, sneakers, end of season sale, korting
nike air max genome, sneakers, end of season sale, korting

De Nike Air Genome is gebaseerd op het modebeeld uit de beginjaren van deze eeuw. De schoenen zijn gemaakt van minstens 20% duurzaam materiaal. Je krijgt 40% korting tijdens de ‘end of season sale’, wat inhoudt dat de sneakers zijn afgeprijsd van 169,99 naar 101,97 euro.

2. Nike Waffle Trainer 2

Nike Waffle Trainer 2, sneakers, korting, end of season sale
(Afbeelding: Nike)

Ons favoriete model uit dit rijtje is de Nike Waffle Trainer 2. Dit type sneakers is weer helemaal terug van weggeweest. Deze stijlvolle variant koopt je nu met 50% korting, voor 49,97 euro.

3. Nike Venture Runner

nike venture runner, sneakers, korting, end of season sale, 2022

Klassiekers die bij iedere outfit passen, altijd lekker voor erbij. Je koopt ze tijdens de ‘end of season sale’ met 30% korting en betaalt daardoor nog maar 48,97 euro.

4. Space Hippie 04

nike space hippie 4, sneakers, korting, eindejaarssale, sale

Deze sneakers zijn voor minstens 25% gemaakt van gerecycled materiaal en hebben de kleinste klimatologische voetafdruk binnen het assortiment van Nike. Daar komt bij dat ze zeer licht en comfortabel zijn. Deze kleurvariant is nu te koop met 50% korting, waardoor je nog maar 69,97 euro betaalt.

5. Nike Juniper Trail

juniper-trail-trail-running-shoes-T1999p

Dit zijn de perfecte hybride schoenen die je kunt gebruiken voor off-road runs op verschillende ondergronden, wandelen of kleine eindjes hardlopen. Ze zien er ook nog aardig uit. Tijdens de ‘end of season sale’ zijn ze met 30% korting te koop voor 55,97 euro.

Bekijk hier het volledige overzicht van de ‘end of season sale’ bij Nike. En blik hier nog een keer terug op de meest gewilde sneakers van 2021.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.