Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 6 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance Made in USA 993

De New Balance Made in USA 993 is er in heerlijke nieuwe kleuren. Check onze onze nieuwe favoriet purple/dark mercury, met een prettige retro look. Oké, deze premium sneakers zijn niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar dad-shoes in een opvallende en stijlvolle kleurcombinatie.

New Balance Made in USA 993 ‚Äėpurple/dark mercury‚ÄĚ

Met alleen maar zwarte of witte sneakers is het ook maar een saaie bedoeling. De nieuwe Made in USA 993 van New Balance is wat dat betreft een aangename verrijking in je garderobe. Het paarse suède op de gebroken witte zool geeft de sneakers een lekkere retro look. Op een of andere manier roepen deze schoenen bij ons de associatie op met een ochtendwandeling door een Amerikaans nationaal park.

New Balance Made in USA 993 nieuwe sneakers kleuren paars
(Afbeelding: New Balance)
New Balance dropt 993-sneakers in heerlijke nieuwe kleuren
(Afbeelding: New Balance)

Genoeg gezever, wat kosten deze premium sneakers van New Balance? Welnu, je betaalt 230 euro voor de Made in USA 993 purple/dark mercury. Dat is veel geld, maar uit eigen ervaring weten we dat deze schoenen met goede verzorging jaren meegaan en alleen maar mooier worden naarmate de tijd verstrijkt. Bovendien past dit model bij allerlei verschillende stijlen broeken en jeans.

Sneakers in de vorm van loafers

We blijven nog even bij New Balance, maar stappen over naar een model dat we totaal niet aan zagen komen. Check de nieuwe 1906L-sneakers, die eruitzien als loafers dan wel bordeelsluipers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.