Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

New Balance Grey Day: 4 nieuwe sneakers in iconische colorways

Het is 12 mei, en dan zeg jij natuurlijk: New Balance Grey Day! Het sportmerk komt met vier paar nieuw sneakers, waaronder een nieuwe 550 die we via deze actie aan een lezer cadeau mochten geven.

De winnaar is inmiddels bekend: David Jonathan Djirlauw is binnenkort te spotten op de stijlvolle New Balance 550 nimbus cloud/raincloud. Maar wees niet getreurd, ze zijn op het moment van schrijven nog in alle maten beschikbaar.

De nieuwe sneakers tijdens New Balance Grey Day

New Balance Grey Day is de dag waarop het Amerikaanse sportmerk ieder jaar een ode brengt aan zijn klassieke en bekende grijze colorway. Dit jaar doet het Amerikaanse sportmerk dat met vier nieuwe sneakers, die vanaf nu te koop zijn.

550

Te beginnen met onze persoonlijke favoriet, die we tevens mochten weggeven. Hier is de nieuwe colorway van de New Balance 550. In de jaren 80 ontworpen voor het basketbalveld, inmiddels domineren ze het straatbeeld als sneakers. Je koopt deze stijlvolle stappers voor 150 euro.

new balance grey day, nieuwe sneakers, nb 550
550 (Afbeelding: New Balance)

9060

Voor de liefhebbers van de wat grovere dad shoes is tijdens Grey Day deze heerlijk gekleurde 9060 uitgekomen. Te koop voor 180 euro.

new balance grey day, nieuwe sneakers, nb 9060
9060 (Afbeelding: New Balance)

Fresh Foam More Trail V3

Zeer comfortabele sneakers, dankzij de gripzool geschikt voor avontuur op ieder terrein. Bonuspunten voor het klassiek vormgegeven en gekleurde veterlipje. De New Balance Fresh Foam More Trail V3 koop je voor 170 euro.

Fresh Foam More Trail V3
Fresh Foam More Trail V3 (Afbeelding: New Balance)
Fresh Foam More Trail V3
Fresh Foam More Trail V3 (Afbeelding: New Balance)

580

Dit model lijkt wel wat op de 550, maar de New Balance 580 heeft een wat robuuster traildesign. Stijlvolle en ingetogen sneakers, die je vanaf Grey Day (vandaag dus) voor 150 euro koopt.

new balance grey day, nieuwe sneakers, nb 580
580 (Afbeelding: New Balance)

Meer lezen over de nieuwste sneakers, al dan niet met korting? Check dan deze overzichtspagina van Manners. Overige stijlartikelen, voornamelijk horloges en unieke collabs, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.