Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 16 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 31 ijzersterke films en series verschijnen nog deze maand op Netflix

Valentijn is achter de rug en dat betekent dat we alweer halverwege februari zijn. De kortste maand van het jaar vliegt voorbij, maar dat weerhoudt Netflix er niet van om ‘em vol te proppen met nieuwe series en films.

In de aankomende twee weken komen er namelijk nog behoorlijk wat titels naar de streamingdienst. Van gloednieuwe originals tot klassiekers. Netflix heeft aan iedereen gedacht. Om er zeker van te zijn dat je het beste niet misloopt, hebben wij de meest interessante titels voor je op een rij gezet.

De beste series en films die nog in februari verschijnen op Netflix

1. New Amsterdam (serie)

Netflix haalt een populaire kijkcijferhit uit Amerika naar Nederland. Zowel het eerste als het tweede seizoen van New Amsterdam zijn nu te zien op de streamingdienst. In deze serie volgen we de charmante medische directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Zijn doel is om los te breken van de bureaucratie, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

15 februari op Netflix

2. Scarface (film)

“Say hello to my little friend!” Een zin die iedere filmliefhebber bekend in zijn oren zal klinken. Niet? Dan kun je daar dankzij Netflix verandering in gaan brengen, want Scarface komt naar de streamingdienst. Een echte klassieker die je gezien móét hebben.

16 februari op Netflix

3. Behind her Eyes (miniserie)

In deze nieuwe Thriller van Netflix belandt een jonge alleenstaande moeder in een lastige situatie. Ze heeft een affaire met haar baas, maar raakt daarnaast ook goed bevriend met diens vrouw. Zo belandt ze in een web van psychologische spelletjes, en daaruit ontsnappen lijkt onmogelijk.

17 februari op Netflix

4. Tribes of Europa (serie)

Europa gaat, als we deze serie mogen geloven, geen leuke toekomst tegemoet. Het is 2074 en alle orde is verdwenen. Het zijn nu stammen die strijden om de macht. In deze post-apocalyptische en regelloze wereld volgen we twee broers en hun zus die er alles aan doen om te ontsnappen uit deze oorlog.

19 februari op Netflix

5. Pelé (documentaire)

De discussie over wie de beste voetballer ooit is, kun je tot het einde der tijden blijven houden. Maar de naam van Pelé zal altijd onderdeel zijn van dit gesprek. Terwijl Brazilië in brand stond, wist deze legendarische voetballer uit te groeien tot een nationale held. In deze documentaire volgen we zijn pad.

23 februari op Netflix

Naast bovenstaande titels komt er in de aankomende dagen nog veel meer naar Netflix. Hieronder vind je een overzicht met daarin alles wat nog gaat verschijnen in februari.

Netflix Original Series

The Crew – 15/2
MeatEater (seizoen 9 deel 2) – 17/2
Thus Spoke Kishibe Rohan – 18/2
Lovestruck in the City – 19/2
Ginny & Georgia – 24/2
Canine Intervention – 24/2
High-Rise Invasion – 25/2
A Love So Beautiful – 27/2

Netflix Original Films

Classmates Minus – 20/2
Geez & Ann – 25/2
Crazy About Her – 26/2
Caught by a Wave – 26/2
The Girl on the Train – 26/2

Films

Peter Pan – 15/2
The Lazarus Project – 15/2
Annie – 15/2
American Pie – 15/2
Bean: The Ultimate Disaster Movie – 16/2
American Pie Presents: The Naked Mile – 15/2
The 40-Year-Old Virgin – 16/2
Jurassic World – 16/2
Jurassic Park – 16/2
Jurassic Park III – 16/2
Back to the Future Part II – 16/2
The Mummy – 25/2

Netflix Original Comedy

Brian Regan: On The Rocks – 23/2

Er komt dus een hoop bij, maar er gaan ook titels verdwijnen. Je zult er dus snel bij moeten zijn als je deze films nog wil bekijken op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.