Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu te zien: The Mandalorian is terug in griezelige LEGO Star Wars-serie

The Mandalorian en Baby Yoda zijn terug in een serie aan korte LEGO Star Wars-films die je nu kunt streamen. Voor kinderen gemaakt, maar stiekem ook voor volwassenen de moeite waard.

Disney+ bracht onlangs een complete lijst en trailer uit met alle series en films die je voor Halloween op de streamingdienst kunt vinden.

LEGO Star Wars Terrifying Tales

Daar stond vooral oud spul tussen, maar één van de nieuwe titels was LEGO Star Wars Terrifying Tales. Een miniserie met allemaal korte Star Wars-verhalen. Altijd leuk voor tussendoor.

Daarachter stond 1 oktober, de datum dat de Halloween-specials naar Disney+ zullen komen.

Nu te zien op YouTube

Of Disney is van gedachten veranderd, of je kunt de Terrifying Tales straks op twee platformen checken.

Afgelopen week zijn alle vijf de korte LEGO Star Wars-films namelijk ook op YouTube verschenen. Scheelt weer als je geen geduld of geen Disney+-abonnement hebt.

Het gaat om vijf komische korte films van hooguit twee minuten. Verwacht dus geen hoogdravend verhaal of bijzondere nieuwe inzichten. Niet voor niks staat LEGO Star Wars Terrifying Tales op YouTube Kids.

The Mandalorian is terug!

Laat de korte films echter niet meteen links liggen, zeker niet als je fan bent van The Mandalorian. Er zitten namelijk volop grappen in die ook volwassen Star Wars-fans zullen bekoren, en ach, twee minuten, dat past wel in je agenda toch?

Maar bovenal is het technisch gezien de comeback van The Mandalorian. In één van de korte films gaat Din Djarin namelijk op zoek naar Grogu op het schip van Moff Gideon. Terwijl hij van deur tot deur gaat treft hij een groep Stormtroopers aan die samen Halloween vieren…

Heerlijke luchtige ongein, niet meer dan dat, maar voor fans van The Mandalorian is het een tof weerzien terwijl we op de eerste trailer van The Book of Boba Fett wachten.

Hieronder kun je alle vijf de korte films die samen LEGO Star Wars Terrifying Tales vormen checken. Op zoek naar meer Halloween-waardig kijkmateriaal? Netflix heeft ook een propvolle lijst aan films en series bekendgemaakt, die allemaal de komende weken uitkomen.

Nu te zien: The Mandalorian is terug in nieuwe LEGO Star Wars-serie
🎃 (Afbeelding: Disney)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.