Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 23 apr 2024
Leestijd: 4 minuten

Bol loopt met fikse LEGO-deals vooruit op Star Wars Day 2024

Bol viert alvast extra vroeg Star Wars Day 2024 door een flinke lading LEGO-sets met fikse korting aan te bieden. We zetten de tofste deals voor je op een rijtje.

4 mei staat voor de deur. Oftewel: Star Wars Day. Een feestelijke dag waarop de intergalactische franchise van George Lucas wordt gevierd. Al dat feestgeweld komt elk jaar gepaard met aankondigingen van nieuwe films, series, games én LEGO-sets.

Bol viert Star Wars Day 2024 met LEGO-deals

Sterker nog, LEGO heeft de afgelopen week al een breed scala aan toffe nieuwe Star Wars-sets onthuld, waaronder de Ultimate Collectors-set van dit jaar: de TIE Interceptor. Een imposante 18+ set. Daarnaast stunt de fabrikant met kortingen en Star Wars-cadeautjes als je de komende dagen een nieuwe set aanschaft. Daarover kun je meer lezen op de officiële actiepagina.

Ook buiten de officiële LEGO Store wordt er echter met acties gestunt. Vanaf vandaag, meer dan twee weken voor Star Wars Day, kun je namelijk op Bol.com verschillende toffe LEGO Star Wars-sets met korting scoren. Ben je minder van de scifi? Dan heeft de webshop ook nog een interessante ‘2+1 gratis’-actie op LEGO-sets lopen.

Pas op: klopt de korting nog?

Hieronder zetten we de beste LEGO Star Wars-deals van Bol.com op een rijtje. Blijf wel scherp: prijzen fluctueren, dus het kan zomaar zijn dat een concurrent zoals Amazon meegaat in de kortingen en daarmee alsnog goedkoper is. Doe dus altijd een digitaal rondje voor je de portemonnee trekt. Ook is het helaas onduidelijk hoe lang deze actie loopt, dus check vooral goed de prijzen.

LEGO Star Wars 75325 The Mandalorian’s N-1 Starfighter

Het is alweer een jaar geleden dat we de meest recente afleveringen van The Mandalorian te zien kregen. Gelukkig kun je nu alsnog met dikke korting in de wereld van Grogu en Din Djarin duiken door de N-1 Starfighter van het iconische duo na te bouwen.

Adviesprijs: 64,99 euro
Actieprijs: 45,99 euro

lego, star wars, mandalorian, n 1 starfighter, grogu, dark saber
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars 75328 The Mandalorian Helmet

We blijven even bij The Mandalorian hangen, want er is nog een toffe op die show geinspireerde set met korting te scoren bij Bol. Dan hebben we het over de helm die Din Djarin draagt, een belangrijk element in de serie. De Mandalorians nemen immers zelden tot nooit hun helm af. Met 548 steentjes bouw je een toffe aanwinst voor je interieur, inclusief musemwaardig naamplaatje.

Adviesprijs: 69,99 euro
Actieprijs: 49,99 euro

lego sets met korting, 18 plus, mandalorian, helm, helmet, sale
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars 75350 Clone Commander Cody Helmet

Minder van The Mandalorian maar wel op zoek naar een tof stukje Star Wars-decoratie? Dan kun je ook voor de helm van Clone Commander Cody gaan, uit onder andere de The Clone Wars-serie. De beste man werd overigens ook onlangs omgetoverd tot een LEGO Brickheadz-figuur. Maar ja, die is dan weer niet met korting te scoren.

Adviesprijs: 69,99 euro
Actieprijs: 48,99 euro

Clone Commander Cody Helmet Bol.com korting
(Afbeelding: Unsplash)

LEGO Star Wars 75353 Endor Speeder Chase Diorama

De diorama’s die LEGO de afgelopen jaren uitbracht behoren steevast tot de tofste Star Wars-sets. Iconische scènes uit films worden op een strakke en uniforme miniatuur-wijze tot leven gebracht, inclusief een minstens net zo iconisch citaat uit de film in kwestie. Onlangs onthulde de Deense fabrikant een ode aan de podfighter-race van Anakin, uit The Phantom Menace. Daardoor moeten de oude diorama’s langzaam plaats gaan maken, en is deze toffe Endor Speed Chase-set met korting te scoren. Ook een race, zou je kunnen stellen.

Adviesprijs: 79,99 euro
Actieprijs: 56,99 euro

LEGO Star Wars 75353 Endor Speeder Chase
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars 75370 Stormtrooper Mech

Deze reeks aan mechs is één van de meest absurde wapenfeiten die LEGO de afgelopen vijf jaar heeft uitgebracht. Het succes van mech-sets in vrijwel elke lijn van het bedrijf heeft hiertoe geleid: een Stormtrooper, maar dan in mechvorm. Meer kunnen we er niet van maken. Zo is er bijvoorbeeld ook een prettig gestoorde Darth Vader-mech. Maar geef toe: je innerlijke kind wil er waarschijnlijk meteen mee aan de slag. Heerlijke onzin.

Adviesprijs: 15,99 euro
Actieprijs: 10,99 euro

LEGO Star Wars 75370 Stormtrooper Mech
(Afbeelding: LEGO)

Er zijn dus nog veel meer LEGO Star Wars-sets in de aanbieding bij Bol, evenals Marvel en Technic-modellen. Voor alle LEGO-deals van de blauwe gigant kun je terecht op deze actiepagina. Benieuwd of een goed ogende korting écht loont?

Check dan bijvoorbeeld de prijsvergelijker van Budgetspelen, waar je met een setnummer bij de hand meteen kunt checken of de set in kwestie niet elders goedkoper is. Of bewonder de Amsterdamse Woonboot-set van een fan die wellicht echt uitgebracht gaat worden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.