Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Trekking e-bike van klassiek Duits merk nu met korting bij Lidl

Het is je laatste kans op de Zündapp E-bike trekking Z80S met fikse korting. Bij Lidl is nog een klein aantal beschikbaar. Zoek je naar een elektrische fiets voor deze zomer, dan is dit wellicht een goede optie.

Nu we het toch over sportieve gemotoriseerde tweewielers hebben: check ook hoe Decathlon onze budgetvrienden van Lid aftroeft met deze spotgoedkope mountainbike. Maar goed, niet iedereen heeft zin om constant voorover gebogen te fietsen.

Zündapp e-bike trekking Z80S

Deze elektrische fiets is een product van het meer dan honderd jaar geleden opgerichte Duitse merk Zündapp. Even een kort stukje etymologie: de eerste bedrijfsnaam was Zünder-Apparatebau-Gesellschaft, in 1919 werd dat Zündapp Gesellschaft für den Bau von Spezialmaschinen en sinds 1939 is er een merknaam zoals we die nu nog kennen. Vroeger werden er vooral motorfietsen en naaimachines gebouwd, nu zie je vaker een e-bike van het merk voorbij rijden. Deutsche Gründlichkeit voor een aantrekkelijke prijs, zoals je gewend bent bij Lidl.

Lidl geeft 700 euro korting op elektrische fiets van A-merk Zündapp E-bike trekking Z80S
(Afbeelding: Zündapp)

De e-bike beschikt over een achterwielmotor (250 W / 40 Nm) die je middels drie verschillende standen trapondersteuning biedt tot een snelheid van 25 kilometer per uur. De li-ion accu van (10,4 Ah / 374,4 Wh) van Phylion heeft een actieradius tot 115 kilometer, maar haal daar gerust een hap van af. Fabrikanten zitten vaak boven de realistische max en bovendien is de actieradius sterk afhankelijk van rijstijl, weersomstandigheden en type wegdek.

Elektrische fiets met 700 euro korting bij Lidl

Hoe dan ook is de Zündapp e-bike trekking Z80S een puike elektrische fiets met een sportief design en voornamelijk positieve reviews. Bij Lidl is de tweewieler afgeprijsd van 1.799 naar 1.099 euro. Dat is inderdaad 700 euro korting.

Zündapp E-bike trekking Z80S 28 lidl korting elektrische fiets
(Afbeelding: Zündapp)

Wees er snel bij, want volgens de website zijn er nog maar een paar exemplaren beschikbaar. De e-bike is beschikbaar in zowel een dames- als herenmodel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.