Alrik de Jong
Alrik de Jong Televisie 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoe Kim Jong-Un is afgevallen? Hier is zijn workout-DVD

Kim Jong-Un is weer veel in beeld, want Noord-Korea heeft twee ballistische raketten afgevuurd. Wat daarbij opvalt is dat de dictator behoorlijk is afgevallen. Hoe heeft hij dat in hemelsnaam voor elkaar gekregen? Welnu, Stephen Colbert komt met het antwoord.

Begint de crystal meth zijn tol te eisen? Is hij ernstig ziek? Heeft hij een wonderdieet?

Uns of Steel: de workout van Kim Jong-Un

Of is het gewoon zijn workout? Als het aan Stephen Colbert van The Late Show ligt wel. Het grote talkshowvoorbeeld van Arjen Lubach presenteerde in zijn programma Uns of Steel, een promo-DVD waarin de Noord-Koreaanse dictator laat zien wat een beetje training en voeding kan doen.

Uns of Steel wordt in The Late Show with Stephen Colbert neergezet als een hilarische promo. Tijdens een presentatie vertelt Kim Jong-Un hoe hij is afgevallen. Daarbij zie je fragmenten van zijn zogenaamde eigen DVD, waarin hij onder meer een aerobics-lesje geeft. Ook neemt hij je mee naar de fabriek van zijn nutri-shake KimFast.

The Late Show with Stephen Colbert

Het is niet de eerste keer dat het voorbeeld van Arjen Lubach de draak steekt met Kim Jong-un. Zo maakte hij in 2017 een sketch waarin de Noord-Koreaanse dictator reageert op een boodschap van Donald Trump vanuit de Verenigde Staten, en zijn nieuwe wapens showt.

The Late Show with Stephen Colbert terugkijken? Check alle losse fragmenten op zijn YouTube-kanaal. Dan zie je direct waar zijn Nederlandse equivalent Arjen Lubach de inspiratie vandaan haalt.

Afgevallen in Hollywood

Kim Jong-Un is niet de enige die de wereld versteld doet staan met zijn plotselinge gewichtsverlies. Voor Hollywood-acteurs is het part of the job. Bekijk bijvoorbeeld hoe Chris Hemsworth, Christian Bale en Matthew McConaughey in no-time kilo’s zijn afgevallen voor een rol. Check ook het simpele dieet van Jonah Hill, die qua postuur niet veel verschilt van de dictator uit Noord-Korea.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.