Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 7 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Jordan Max Aura met 50 procent korting

Voor iedereen die niet kan kiezen tussen Air Jordan en Nike Air Max is er de Jordan Max Aura 5. Sneakers van de dag, want je koopt ze nu met 50 procent korting.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag de carrosserie van een Ferrari op het chassis van een Lamborghini.

Jordan Max Aura 5 met 50 procent korting

De Aura 5 is een Air Jordan, de AJ3 om precies te zijn, op het onderstel van de Nike Air Max. De sneakers zijn te koop in verschillende kleurcombinaties, waarbij de zwarte en witte het meest klassieke AJ-gevoel uitstralen.

Jordan Max Aura 5, nike air max, air jordan sneakers met 50 procent korting, zwart
(Afbeelding: Nike)
Jordan Max Aura 5, nike air max, air jordan sneakers met 50 procent korting
(Afbeelding: Nike)

Maar je komt hier natuurlijk voor de prijs van de Jordan Max Aura 5. Oorspronkelijk kosten de sneakers 129,99 euro, maar met de korting van 50 procent koop je ze voor 64,99 euro. Het model, verkrijgbaar in nog veel meer kleuren, wordt met een gemiddelde score van 4,5 sterren uit 218 reviews positief beoordeeld.

De nieuwste Nike Air Max-sneakers

De sneakers der sneakers herken je natuurlijk aan de bubbels in het luchtkussen, maar de nieuwste editie heeft gezorgd voor een trendbreuk. Nog wel bubbels, maar op een geheel andere manier. Check hier de nieuwe Nike Air Max DN. Baas boven baas is nog altijd de AJ1, die regelmatig de titel voor ‘duurste schoenen op aarde‘ opeist.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.